GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα Στέλλας: Κανένα ελαφρυντικό για το δολοφόνο του παιδιού μου

Κατηγορηματικά διαψεύδει, μέσω του δικηγόρου της, η μητέρα της 6χρονης Στέλλας τους ισχυρισμούς του 60χρονου πατέρα του κοριτσιού και...


Κατηγορηματικά διαψεύδει, μέσω του δικηγόρου της, η μητέρα της 6χρονης Στέλλας τους ισχυρισμούς του 60χρονου πατέρα του κοριτσιού και καθ'΄ομολογίαν δολοφόνου της ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

“Δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Από τις πράξεις του φαίνεται πως όλα τα είχε σχεδιάσει. Τη διάρρηξη, την απόκρυψη της σορού, τα πάντα είχαν μελετηθεί”, δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η μητέρα της αδικοχαμένης Στέλλας στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, η μητέρα της Στέλλας όχι μόνο δεν βρίσκει ούτε ένα ελαφρυντικό για το σύζυγό της, αλλά ζητεί την παραδειγματική του τιμωρία. Αναμένεται να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην ανάκριση και να καταθέσει πώς ακριβώς ζούσε η οικογένεια πριν τον εφιάλτη.

“Εγώ αυτό που θέλω είναι η παραδειγματική τιμωρία του. Θέλω ο άνθρωπος που μου στέρησε το μικρό αγγελούδι μου να τιμωρηθεί και να αποκλειστεί από την κοινωνία” σημείωσε η 52χρονη γυναίκα, που παρά το βαρύ πένθος, όπως λέει στον ΑΝΤ1, έχει να φροντίσει και τον μικρό της γιο, τον δίδυμο αδελφό της Στέλλας, ο οποίος την αναζητεί συνεχώς και παρακολουθείται από ψυχολόγους από το Χαμόγελο του Παιδιού. Η ίδια βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε την οικογένειά της.

“Όλη η σκέψη μου και η φροντίδα μου πέφτει τώρα στο γιο μου. Αναζητά την αδερφή του για να παίξουνε. Του έχουμε πει πως η Στέλλα πήγε στον ουρανό και είναι με τον παππού της. Δεν του έχουμε αναφέρει τίποτα για τον πατέρα του”, δηλώνει η μητέρα της Στέλλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση