GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ροζ σκάνδαλο με ιερέα στην Κύπρο

Η σχέση ενός έγγαμου ιερέα της επαρχίας Πάφου με μια νεαρή διαζευγμένη προκαλεί πονοκέφαλο στην ιεραρχία της Εκκλησίας, σύμφωνα με την ε...


Η σχέση ενός έγγαμου ιερέα της επαρχίας Πάφου με μια νεαρή διαζευγμένη προκαλεί πονοκέφαλο στην ιεραρχία της Εκκλησίας, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πολίτης" της Κύπρου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παράνομη σχέση του ιερέα θα απασχολήσει την Ιερά Σύνοδο, η οποία εντός των επόμενων εβδομάδων θα συνεδριάσει για να αποφασίσει τι δέον γενέσθαι με τον εν λόγω κληρικό.

Πρόκειται για ιερέα της επαρχίας Πάφου ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες που θα τεθούν ενώπιον της Ιεράς Συνόδου, αποποιείτο σε τακτική βάση το σχήμα του για να συναντήσει 32χρονη με την οποία διατηρεί εξωσυζυγικό δεσμό. Μάλιστα, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είναι έγγαμος με παιδιά αλλά και η 32χρονη δεσμευμένη με τρίτο πρόσωπο, ο κληρικός ενοικίασε ένα διαμέρισμα στην πόλη της Πάφου στο οποίο στεγάστηκε σε πολλές περιπτώσεις το πάθος του ζεύγους.

Η σχέση του ιερέα με την 32χρονη δεν έμεινε κρυφή για μεγάλο διάστημα. Το πρόσωπο που αντιλήφθηκε την παράνομη σχέση δεν ήταν η πρεσβυτέρα αλλά ο σύντροφος της 32χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας, ο απατημένος σύντροφος, μη έχοντας άλλο τρόπο να περισώσει τη σχέση του, αποτάθηκε στην ιεραρχία της Εκκλησίας. Συγκεκριμένα ο άνδρας από την Πάφο απευθύνθηκε στον οικείο επίσκοπο καταγγέλλοντας τον ιερέα και καλώντας τον δεσπότη να λάβει μέτρα κατά του ιερωμένου. Ο αρχιερέας μετέβη στην Πάφο και στην περιοχή όπου ο ιερέας διατηρούσε την «ερωτική του φωλιά» με την 32χρονη και αφού είδε το αυτοκίνητο του ιερωμένου στην περιοχή τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο. Μη έχοντας άλλη διέξοδο, ο ιερέας κατέβηκε από το διαμέρισμα και παραδέχθηκε τη σχέση του με την 32χρονη. Μετά την παραδοχή τέθηκε σε τρίμηνη αργία από τον επίσκοπο στην περιφέρεια του οποίου εμπίπτει και το θέμα παραπέμφθηκε στην Ιερά Σύνοδο.

Πηγή: politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση