GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αδερφός παρουσιάστριας στα χέρια της αστυνομίας

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας 37χρονος άνδρας για ληστείες, απάτες κατ’ εξακολούθηση και εκβιασμούς. Πρόκειται για τον αδερφό μιας ...


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας 37χρονος άνδρας για ληστείες, απάτες κατ’ εξακολούθηση και εκβιασμούς. Πρόκειται για τον αδερφό μιας γνωστής παρουσιάστριας- τραγουδίστριας- μοντέλου.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης και επιπλέον είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Ο 37χρονος επικαλούνταν στα θύματα του σχέσεις με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, βουλευτές, υπουργούς και διοικητές ΕΥΠ. Όταν ήθελε να γίνει πιο απειλητικός χρησιμοποιούσε δήθεν γνωριμίες με φυλακισμένους μπράβους αλλά και με τον Αλκέτ Ριζάι. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με την γνωστή τηλεπερσόνα η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: «Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου, τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση. Το μόνο που μπορώ να πω, χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις, είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο, για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως ή άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση