GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλα έτοιμα για τη νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νότιγχαμ Φόρεστ, από τη στιγμή που η Football League έδωσε την έγκρισή της γι...


Όλα έτοιμα για τη νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νότιγχαμ Φόρεστ, από τη στιγμή που η Football League έδωσε την έγκρισή της για την αγορά των μετοχών από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο βρετανικός Τύπος τονίζει πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, μαζί με τον συνέταιρό του, Σωκράτη Κομινάκη, πέρασαν όλα τα τεστ της διοργανώτριας αρχής ώστε να πάρουν το «OK» και να εμπλακούν στα διοικητικά του αγγλικού συλλόγου.
«Πηγές από το εσωτερικό της Football League αναφέρουν ότι άναψε το πράσινο φως για την εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τους Έλληνες», είναι η σχετική αναφορά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να λέγεται πως αποκτά το 100% των μετοχών και δεν αφήνει ούτε ένα μικρό ποσοστό στον Φαουάζ Αλ Χασαουΐ, παρά τους ισχυρισμούς του τελευταίου πριν από λίγο καιρό για την παραμονή του στο μετοχικό σχήμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση