GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο ξύλο μεταξύ επιβατών σε πτήση

Ένα απίστευτο σκηνικό έντασης στήθηκε σε πτήση της All Nippon Airways (ANA), από το Τόκιο με προορισμό το Λος Άντζελες, όπου ένας εξα...


Ένα απίστευτο σκηνικό έντασης στήθηκε σε πτήση της All Nippon Airways (ANA), από το Τόκιο με προορισμό το Λος Άντζελες, όπου ένας εξαγριωμένος επιβάτης επιτίθεται με μένος σε έναν συνεπιβάτη του λίγο πριν την απογείωση.. 
 
«Κανείς δεν τον προκάλεσε, τη μια στιγμή ήταν καλά και την άλλη άρχισε να χτυπάει τον άλλον» περιέγραψε στο CNN ένας επιβάτης που κατέγραψε σε βίντεο τη σκηνή. «Ξεκίνησε βρίζοντας και προσβάλλοντας, τίποτα δεν τον προκάλεσε, απλώς έγινε».

«Το πλήρωμα έκανε ό,τι μπορούσε για να εκτονωθεί η κατάσταση, αντέδρασε σωστά» πρόσθεσε. «Υπήρχαν και παιδιά, ακούγονται να κλαίνε».

Τελικά, σύμφωνα με τον ίδιο επιβάτη, ο οργισμένος ταξιδιώτης οδηγήθηκε εκτός αεροσκάφους ενώ η αναχώρηση καθυστέρησε 90 λεπτά.

Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία ANA της Ιαπωνίας απολογείται για την καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση