GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει τον Μπεργκ στη Μάλαγα ο Μίτσελ

Για έντονο ενδιαφέρον της Μάλαγα για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, κάνουν λόγο στην Σουηδία. Συγκεκριμένα, η «aftonbladet.se» αναφ...


Για έντονο ενδιαφέρον της Μάλαγα για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, κάνουν λόγο στην Σουηδία. Συγκεκριμένα, η «aftonbladet.se» αναφέρει πως η ομάδα του Μίτσελ είναι ιδιαίτερα ζεστή για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού. 

Το δημοσίευμα πατάει εν πολλοίς στις δηλώσεις του 30χρονου επιθετικού στο πλαίσιο των βραβείων της Nova. Από εκεί και πέρα τονίζεται πως ο Μίτσελ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και όταν βρισκόταν στους πάγκους του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ. 

«Είναι μία φήμη, η La Liga είναι ίσως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και ενδιαφέρει κάθε παίκτη. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Μου αρέσει να δουλεύω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση στο φινάλε της χρονιάς», είπε ο Μπεργκ σε δηλώσεις του στην σουηδική ιστοσελίδα. 

Το ρεπορτάζ της «aftonbladet.se» αναφέρει επίσης πως η περίπτωση του Σουηδού φορ συνδέεται με την επικείμενη αποχώρηση του Έβερτον από την Μάλαγα, ενώ γίνεται και αναφορά και στη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του 30χρονου με τους «πράσινους».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση