GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα Χανιά το αεροσκάφος του Τραμπ - ΦΩΤΟ

Τι κάνει το προεδρικό αεροσκάφος στη Σούδα και συγκεκριμένα στην 115 ΠΜ; Δεν πρόκειται για κάποια ιγκόγνιτο επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ...


Τι κάνει το προεδρικό αεροσκάφος στη Σούδα και συγκεκριμένα στην 115 ΠΜ; Δεν πρόκειται για κάποια ιγκόγνιτο επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στα Χανιά. Ούτε καν πρόκειται για το ίδιο το προεδρικό αεροσκάφος αλλά για το «δίδυμο αδελφάκι» του που επίσης ονομάζεται «Air Force 1» και που πράγματι βρίσκεται σταθμευμένο εδώ και μερικές ώρες στο αεροδρόμιο των Χανίων.
Το εφεδρικό αεροπλάνο -που είναι πανομοιότυπο με το προεδρικό- συνοδεύει τον Πρόεδρο στις επισκέψεις του, όπως και σε οποιαδήποτε μακρινή μετακίνησή του, βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας, για να χρησιμεύσει ως εφεδρικό, στην περίπτωση βλάβης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητηθεί φύλαξη στο αεροπλάνο, από ειδικά στρατιωτικά οχήματα με θερμικές κάμερες και ειδικό εξοπλισμό.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή: zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση