GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί ξανά ο βιαστής της Δάφνης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 52χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό της 22χρονης στη Δάφνη, οδηγήθηκε στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και...


Ο 52χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό της 22χρονης στη Δάφνη, οδηγήθηκε στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και κατά την απολογία του επέμεινε ότι δεν κακοποίησε τη φοιτήτρια τονίζοντας ότι όλα έγιναν με τη θέληση της.

Κατά την προφυλάκιση του, ο 52χρονος δεν ζήτησε συγγνώμη. Επέμεινε ότι όλα έγιναν με τη θέληση της αποκαλύπτoντας, μάλιστα, ότι υπάρχει και άλλο βίντεο που αποδεικνύει τα λεγόμενα του.

«Τις κάμερες τις είχα για να μπορώ να κινούμαι μέσα στο χώρο του σπιτιού με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ό,τι έχει γίνει, έχει γίνει με τη συναίνεση της φοιτήτριας. Μάλιστα, υπάρχει βίντεο από το παρελθόν που καταγράφεται να κινείται στο σπίτι», ισχυρίστηκε στην απολογία του ο κατηγορούμενος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση