GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Ο κ.Μητσοτάκης οδηγείται σε στρατηγικά λάθη

«Τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο κοινωνικό έργο και την ανάπτυξη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατε...


«Τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο κοινωνικό έργο και την ανάπτυξη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 είπε ότι η κυβέρνηση εστιάζει την προσοχή της στη διαπραγμάτευση για το χρέος μέχρι τις 22 Μαΐου, ενώ για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εκτίμησε ότι οδηγείται σε "στρατηγικά λάθη".

Ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε την τεχνική συμφωνία «ισορροπημένη» μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο και αναφερόμενος στην άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει τα θετικά αντίμετρα παρατήρησε πως «ο κ. Μητσοτάκης με την εμμονή του να αμφισβητεί τη συμφωνία και με την επιμονή του στην καταστροφολογία, οδηγείται σε στρατηγικά λάθη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε και στην αιχμή που άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη χθεσινή συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο οποίος αναρωτήθηκε τι θα σκέφτονται οι άνεργοι στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω όταν βλέπουν την κυβέρνηση να "χαρίζει" πρόστιμα εκατομμυρίων, αναφερόμενος στην τροπολογία που αφορά τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και ξεκαθάρισε πως «δεν χαρίστηκε απολύτως κανένα πρόστιμο, δεν έχει διαγραφεί κανένα πρόστιμο, ούτε κλείσιμο ματιού έγινε».

Σε ερώτηση για τις προκλήσεις της Τουρκίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε οποιαδήποτε αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων» και πρόσθεσε: «Από τη δική μας πλευρά θέλουμε να κρατάμε διαρκώς ανοιχτούς τους διαύλους της πολιτικής συζήτησης, αλλά και των διπλωματικών επαφών, έτσι ώστε να υπάρχει μια όσο πιο γρήγορη, αλλά και ήπια διαχείριση των θεμάτων και εξεύρεση λύσεων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση