GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόρη διάσημου ποδοσφαιριστή έπεσε σε κατάθλιψη λόγω του πατέρα της

Η κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή Ian Walker, παλεύει με την κατάθλιψη και το έντονο στρες εξαιτίας του διάσημου πατέρα της. Η 18χρονη...


Η κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή Ian Walker, παλεύει με την κατάθλιψη και το έντονο στρες εξαιτίας του διάσημου πατέρα της. Η 18χρονη Sophie Walker, θυγατέρα του πρώην τερματοφύλακα της Tottenham Hotspur, δε δίστασε να μιλήσει για την αγχώδη διαταραχή από την οποία πάσχει ελπίζοντας να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη.
Αποκαλύπτει στη βρετανική surreymirror.co.uk την προβληματική σχέση των γονιών της και πως παρά τη φήμη, αυτό που ήθελε και θέλει είναι μια «φυσιολογική ζωή». Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, λέει η πανέμορφη νεαρή που ήταν υποψήφια για το διαγωνισμό ομορφιάς Miss London πριν από λίγες εβδομάδες.
«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν το κορίτσι του μπαμπά. Όλοι μας έλεγαν πόσο μοιάζαμε στο χαρακτήρα και πιστεύω ότι πάντα εξιδανικεύεις το γονιό που τελικά δε γνωρίζεις. Όλοι στο σχολείο μου έλεγαν για το πόσο ζήλευαν την 'υπέροχη ζωή' μου και υπέθεταν ότι επειδή είχα έναν διάσημο πατέρα και πολλά χρήματα θα είχα και μια εξίσου υπέροχη ζωή. Δε θα πω ψέματα, ήμουν πολύ τυχερή για τα παιχνίδια που είχα, τις διακοπές που έκανα κλπ.», αναφέρει με ειλικρίνεια και συνεχίζει «Εντούτοις, όταν ήμουν μικρή, έκλαιγα και παρακαλούσα το Θεό να μου πάρει ότι είχα και να μου φέρει τον πατέρα μου σπίτι ώστε να έχω μια φυσιολογική ζωή. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω χωρίς να φανώ αγνώμων, αλλά πραγματικά μου έλειπε πολύ κάθε μέρα».
Οι γονείς της είχαν έναν προβληματικό γάμο και τελικά επήλθε ο χωρισμός. Όταν η Sophie ήταν 8 ετών, η μητέρα της Suzie βρήκε παρηγοριά στον Simon Jordan, επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της Crystal Palace FC. «Δυστυχώς βίωσα την κατάρρευση του γάμου τους και την κατάθλιψη του πατέρα μου. Ερχόταν να μας δει και ήταν πραγματικά περίεργο γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. Δεν ήξερα ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό ή χρώμα».
Την περίοδο που πήγαινε κολέγιο, τα προβλήματα εκτροχιάστηκαν. Ήταν τότε που διαγνώσθηκε με αγχώδης διαταραχή και κατάθλιψη εξαιτίας του bullying που υφίστατο. «Εξαιτίας όλων αυτών, για περίπου δυο χρόνια απομονώθηκα και αισθανόμουν παράξενα. Είναι δύσκολο να είσαι μόνος και να προσπαθείς να κατανοήσεις τι σου συμβαίνει».
Η ίδια ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, και εξηγεί πως ο πατέρας της καταβάλει πολύτιμες προσπάθειες ώστε να γεφυρώσει τις σχέσεις τους και απευθυνόμενη σε όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις, έχει τη δική της συμβουλή: «Δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός, στην πραγματικότητα είναι πολύ γενναίο να είσαι ατρόμητος σε έναν κόσμο όπου όλοι προσπαθούν να είναι κάποιοι άλλοι».





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση