GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα ψηφίσει τα μέτρα ο Νικολόπουλος

"Για πολλοστή φορά τα τελευταία επτά χρόνια, η Βουλή καλείται να ψηφίσει και να υιοθετήσει μέτρα λιτότητας και ύφεσης. Και αυτή ...


"Για πολλοστή φορά τα τελευταία επτά χρόνια, η Βουλή καλείται να ψηφίσει και να υιοθετήσει μέτρα λιτότητας και ύφεσης. Και αυτή τη φορά, τα μέτρα αυτά θα αποδειχτούν το ίδιο αναποτελεσματικά με τις προηγούμενες" επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, σχετικά με το πολυνομοσχέδιο.
"Έχει αποδειχθεί πλέον περίτρανα το άσχημο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της χώρας, καθώς αυτού του είδους τα μέτρα, που υποτίθεται πως άρχισαν να λαμβάνονται για να περιοριστεί το εξωτερικό χρέος, κάθε άλλο παρά πέτυχαν τον στόχο τους. Το ελληνικό χρέος παρέμεινε και μεγάλωσε" προσθέτει.
"Κατά συνέπεια, σε ό,τι με αφορά τουλάχιστον, δεν πρόκειται να ψηφίσω τα νέα μέτρα, ούτε να συμβάλλω με την ψήφο μου στην περαιτέρω οικονομική αφαίμαξη του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι δανειστές δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα ούτε τα ελάχιστα από αυτά που εδώ και χρόνια έχουν δεσμευτεί για το ελληνικό χρέος" επισημαίνει ο κ. Νικολόπουλος και καταλήγει:
"Η κ. Μέρκελ ας αναζητήσει σε άλλες πλάτες την εκλογική της επιτυχία και όχι στις δικές μου ή στου ελληνικού λαού…»".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση