GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κέιτλιν Τζένερ δεν μιλάει με την Κιμ Καρντάσιαν

Η Κέιτλιν Τζένερ ισχυρίζεται ότι απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την οικογένεια Καρντάσιαν. Αφού επιβεβαίωσε ότι δεν είχε ενημ...


Η Κέιτλιν Τζένερ ισχυρίζεται ότι απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την οικογένεια Καρντάσιαν. Αφού επιβεβαίωσε ότι δεν είχε ενημερώσει την πρώην σύζυγό της Κρις Τζένερ για το περιεχόμενο του αυτοβιογραφικού της βιβλίου «Τα μυστικά της ζωής μου», τώρα η Κέιτλιν λέει ότι δεν μιλάει και με την Κιμ Καρντάσιαν.
«Αγαπώ την Κίμπερλι, νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο άτομο, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πραγματικά δεν της έχω μιλήσει εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε η 67χρονη Κέιτλιν, στην εκπομπή της Αυστραλίας «Today» και πρόσθεσε ότι «τα έχω αφήσει όλα πίσω μου για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Είναι κάπως σε αναμονή ξέρετε... κρατάω τις αποστάσεις μου».
Η Τζένερ είπε ακόμα πως «βγήκα στον κόσμο προσπαθώντας να αλλάξω κάποια πράγματα. Υπάρχει πολύ δράμα στην οικογένεια Καρντάσιαν. Αυτό είναι το βιβλίο μου με τις απόψεις για τα πράγματα που έχουν συμβεί σε μένα και την οικογένειά μου. Κάθε φορά που εκφράζω την άποψή μου, ξέρετε, με την οικογένειά μου, πάντα έχω να αντιμετωπίσω προκλήσεις».
Τον περασμένο μήνα η Τζένερ ισχυρίστηκε ότι είχε να μιλήσει με την Κλόι Καρντάσιαν περίπου δύο χρόνια, παρά το γεγονός ότι ένα ολόκληρο επεισόδιο του ριάλιτι της οικογένειας «Keeping Up with the Kardashians» ήταν αφιερωμένο στο να συζητήσει με τα μέλη της οικογένειας για τη σχέση τους.
Μάλιστα τότε η Κέιτλιν είχε δηλώσει: «Δεν θέλει να μιλήσει μαζί μου. Δεν έχουμε μιλήσει για δύο χρόνια. Αυτό είναι λυπηρό.
Ήμουν πολύ κοντά με την Κλόι, εννοώ ότι τη μεγάλωσα 23 χρόνια, ήταν μόλις πέντε χρόνων όταν την ανέλαβα... αυτό πονάει».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση