GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός θάνατος για ηλικιωμένη - Έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Μία 86χρονη γυναίκα, έχασε τη ζωή της, πέφτοντας στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου και διέμενε, στην περιοχή Χιλιαδο...

Μία 86χρονη γυναίκα, έχασε τη ζωή της, πέφτοντας στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου και διέμενε, στην περιοχή Χιλιαδού στον Βόλο. Η γυναίκα έπεσε στο κενό, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής, λίγο πιο πάνω από την πλατεία της Χιλιαδούς.
Συγκάτοικοι και γείτονες, που αντελήφθησαν την πτώση της ηλικιωμένης, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ όπως ανέφεραν αρχικά, δεν γνώριζαν τη γυναίκα, καθώς όπως διαπιστώθηκε ήταν νέα ένοικος της πολυκατοικίας, όπου διέμενε με τον γιο της.
Η 86χρονη, ανασύρθηκε νεκρή και από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αλλά από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν απέκλεισαν ότι μπορεί να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
؜Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση