GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεκλεισμένων των θυρών η πρώτη συνάντηση Τραμπ - Λαβρόφ

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε σήμερα στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στη σκι...


Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε σήμερα στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στη σκιά της διπλωματικής έντασης ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις για τη Συρία αλλά και το σκάνδαλο της αιφνιδιαστικής απόλυσης του δειυθυντή του FBI,  ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις ανεξάρτητες έρευνες για ενδεχόμενες επαφές στελεχών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ με τη Ρωσία.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Ρωσίας, η οποία κράτησε 40 λεπτά και έγινε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία των μέσων ενημέρωσης.

Νωρίτερα, ο Λαβρόφ είχε συνομιλίες με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον. Στην ατζέντα των συνομιλιών μεταξύ άλλων βρισκόταν τα θέματα της Συρίας, της Ουκρανίας αλλά και η προετοιμασία μιας πιθανής συνάντησης μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση