GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η εντυπωσιακή ζωή της νεότερης δισεκατομμυριούχου του κόσμου

H μεγάλη της αγάπη για τα άλογα από πολύ νεαρή ηλικία και ο ενθουσιασμός της την ώθησαν να γίνει επαγγελματίας αμαζόνα με πολλές διακρί...


H μεγάλη της αγάπη για τα άλογα από πολύ νεαρή ηλικία και ο ενθουσιασμός της την ώθησαν να γίνει επαγγελματίας αμαζόνα με πολλές διακρίσεις. Η 20χρονη Alexandra Andresen, δεν είναι μια απλή ιππέας, αλλά η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή ζει μια άνετη και ανέμελη ζωή γεμάτη περιπέτειες, ταξίδια και ό,τι άλλο θα κάνει ξεχωριστή την καθημερινότητά της.
Η νεαρή καλλονή από τη Νορβηγία απέκτησε τον ιλιγγιώδη τραπεζικό λογαριασμό των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τόσο αξίζει η περιουσία της, χάρη στην κληρονομιά. Ο τρόπος απλός: Για όλα φρόντισε, γράφει το business Insider, ο μπαμπάς της Johan H. Andresen, Jr., ο οποίος το 2007 μεταβίβασε το 42,2% της Ferd Holding Company στις δυο κόρες του, Alexandra και Katharina- Αν και ο πατέρας τους επιμένει ότι δεν θα τις αναγκάσει να λάβουν μέρος στην οικογενειακή επιχείρηση αν εκείνες δεν το επιθυμούν. Η οικογένεια είναι γνωστή στη Νορβηγία για την επιχείρηση εμπορίας καπνού Tiedemanns, την οποία πούλησαν σε επενδυτές έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.
Η περιουσία της της επιτρέπει φυσικά να ασχολείται με τα αγαπημένα της άλογα, αν δει κανείς άλλωστε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα διαπιστώσει το πόσο τα λατρεύει, αλλά παράλληλα ταξιδεύει ανά τον κόσμο αποκτώντας ανεπανάληπτες εμπειρίες.
Από τα περιπετειώδη ταξίδια στην Αφρική, μέχρι την Ινδία και την Ελλάδα η επαγγελματίας αναβάτης τροφοδοτεί διαρκώς τα social media με τις πιο συναρπαστικές της εμπειρίες.










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση