GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μου δίνουν λεφτά για να τους δώσω το τηλέφωνο του Ντάνου»

Η τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά είναι μια γυναίκα που θα «ζήλευαν» πολλές φαν του Ντάνου, καθώς τον γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι στη ...


Η τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά είναι μια γυναίκα που θα «ζήλευαν» πολλές φαν του Ντάνου, καθώς τον γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι στη Σκιάθο.
Μάλιστα, πρόσφατα η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της μαζί του από ταξίδι της στη Σκιάθο και με λεζάντα «είμαστε μαζί σου Αγγελόπουλε», προκαλώντας φυσικά πανικό.
«Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Ντάνο από τις διακοπές στη Σκιάθο και έγινε ένας χαμούλης. Μέχρι και λεφτά μου έδιναν, φαντάσου, για να τους δώσω το τηλέφωνό του. Το τι μηνύματα δέχτηκα μετά τη φωτογραφία αυτή δεν το περίμενα ούτε εγώ. Όχι μόνο από άγνωστες κοπέλες, αλλά και από φίλες μου», δήλωσε σήμερα η τραγουδίστρια στο «Πρωινό».
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Σκιάθο, όταν την βοήθησε με το φουσκωτό, εν μέσω κακοκαιρίας: «Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε το καλοκαίρι, είχα πάει στη Σκιάθο με την παρέα μου, κι εκεί βρέθηκε  και δόξα τω Θεώ που βρέθηκε και μας ξενάγησε, γιατί εκείνη τη μέρα είχε πολύ κακό καιρό. Τον είχα βάλει και πήγαινε το φουσκωτό με σβηστή μηχανή. Από το λίγο που τον ξέρω μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, ότι είναι πάρα πολύ ταπεινό παιδί»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση