GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκαλύπτει για τον Σώρρα (και τη σύζυγό του) ο συνήγορός του...

Απογοητευμένος και συγχρόνως αγανακτισμένος εμφανίστηκε την Παρασκευή (12/5) αργά το απόγευμα και για λίγες ώρες στην γενέτειρά του, την...

Απογοητευμένος και συγχρόνως αγανακτισμένος εμφανίστηκε την Παρασκευή (12/5) αργά το απόγευμα και για λίγες ώρες στην γενέτειρά του, την Κατερίνη, ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, κύριος Βασίλης Νουλέζας.

Ύστερα απο την δήλωση που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook όπου ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλει μέρος του τύπου ότι λειτουργεί μεροληπτικά κατά του ιδίου, αλλά και του πελάτη του χωρίς να σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας και με προκατάληψη αρκετές φορές κάποιοι δημοσιογράφοι λειτουργούν ως τηλε-εισαγγελείς. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρει επίσης αυτολεξεί τα εξής: "Ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης ως συνήγορος υπεράσπισης των για αυτήν τήν μεροληπτική και εξοργιστική απαράδεκτη στάση τους ΔΕΝ πρόκειται να τούς τιμήσω ξανά."

Διαβάστε ολόκληρη της δήλωση του κ. Νουλέζα:
Την 17.5.2017 οι τηλεοπτικοί σταθμοί ALPHA, ΑΝΤ1 κ.λ.π. ας φιλοξενήσουν, όπως πράττουν μέχρι σήμερα με ευαρέσκεια, τον Δικηγόρο Πατρών κ. Φ. Λεπίδα, που από την πρώτη στιγμή που ορίστηκα συνήγορος υπεράσπισης Αρτέμη Σώρρα, μου επιτίθεται και με υβρίζει χυδαία, με προσβάλλει ανεπίτρεπτα δημόσια, χωρίς τον ελάχιστο οφειλόμενο σεβασμό σε συνάδελφο του, με ανοίκειο ύφος και με στοχοποιεί αναίτια, απρόκλητα με την ανοχή τους.

Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί με προεξέχοντες τους παρουσιαστές των βραδινών κεντρικών δελτίων αντιδεοντολογικά, παράνομα κατά παράβαση της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής Νομοθεσίας, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της Έφεσης ενώπιον του δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου που ασκήθηκε νόμιμα κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 έτη, και άραγε αναβιώνει το τεκμήριο αθωότητας των ερήμην καταδικασθέντων, λαμβάνουν λυσσαλέα, ανεπιφύλακτα θέση υπέρ της ενοχής των και προκαταλαμβάνουν την κοινή γνώμη, διαμορφώνοντας ένα ιδιαιτέρως δυσμενές, αρνητικό κλίμα για τούς εντολείς μου, πού δεν έχουν καταδικασθεί αμετάκλητα.

ΔΕΝ σέβονται και αγνοούν το Σύνταγμα τον ΚΠΔ και τις αρχές της ΕΣΔΑ και άλλων διεθνών Πρωτοκόλλων που η ελληνική πολιτεία έχει κυρώσει με νόμους.

Ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης ως συνήγορος υπεράσπισης των για αυτήν τήν μεροληπτική και εξοργιστική απαράδεκτη στάση τους ΔΕΝ πρόκειται να τούς τιμήσω ξανά.

Καλή επιτυχία, λοιπόν έτσι σας αξίζει…

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


Ωστόσο ο γνωστός ποινικολόγος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για όλα αυτά στην κάμερα του Kapa-News και στον συνεργάτη μας δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο. Στο παρακάτω βίντεο της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ συνέντευξης, ο κύριος Νουλέζας αποκαλύπτει και το αν τελικά θα παρουσιαστεί η σύζυγος του κ. Σώρρα στο δικαστήριο της Τετάρτης (17/5) όπου δικάζεται η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Νουλέζα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση