GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετακομίζει τελικά στον Λευκό Οίκο η Μελάνια Τραμπ

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ και ο μικρότερος γιος του Προέδρου των ΗΠΑ Μπάρον πρόκειται να μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο το καλοκ...


Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ και ο μικρότερος γιος του Προέδρου των ΗΠΑ Μπάρον πρόκειται να μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, ο 11χρονος Μπάρον από τη νέα σχολική χρονιά θα φοιτήσει στο Επισκοπικό Σχολείο Άγιος Ανδρέας, στο Πότομακ του Μέριλαντ.

Σε δήλωση της η Μελάνια Τραμπ ανέφερε μεταξύ άλλων: "είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο γιος μας θα φοιτήσει στο Επισκοπικό Σχολείο Άγιος Ανδρέας καθώς είναι γνωστό για την ποικιλόμορφη κοινότητά του και την αφοσίωσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία. Η αποστολή του συγκεκριμένου σχολείου είναι να μάθει και να εμπνεύσει σε κάθε παιδί μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς αφιερωμένη στην εξαιρετική διδασκαλία, μάθηση και προσφορά. Ανυπομονούμε για τις επόμενες σχολικές χρονιές στο Άγιος Ανδρέας."

Στο σχολείο που ιδρύθηκε το 1978 φοιτούν 580 μαθητές από τις προσχολικές τάξεις μέχρι και το λύκειο.

Πηγή: The Guardian

Πηγή ΦΩΤΟ: The Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση