GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικός ο υποβιβασμός του Ηρακλή

Οριστική είναι η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γεγονός που σημαίνει αυτόματα τον υποβιβασμό του απ...


Οριστική είναι η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γεγονός που σημαίνει αυτόματα τον υποβιβασμό του από τη Super League, ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που του έχει επιβληθεί.
Οπως ενημέρωσε σήμερα η ΕΠΟ, ο «Γηραιός» παραιτήθηκε εγγράφως της έφεσης που είχε υποβάλλει, μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων να μην του χορηγήσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.
Η ανακοίνωση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης».

1 σχόλιο

  1. Αξιωματούχος της Σουαζιλάνδης δήλωσε ότι την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι την έχουν για να κάνουν την πλάκα τους .Αφού στα Γιουρογκουπ λένε: ΡΕ αντί να τους παίρνουμε μέτρα δεν τους παίρνουμε καλύτερα χιλιόμετρα να γελάσουμε λίγο. Δεν τους βλέπετε με Δυναμιτάκια παίζουν ακόμα!!!Έτσι λένε κάνουν αντίσταση ΣΗΜΕΡΑ και βγαίνουν και ΌΛΟΙ οι κόπανοι που έχουν για πολίτικους [οι υπάλληλοι μας] και καταδικάζουν την τρομοκρατία τον Δυναμιτάκιων χα χα..Τι να πεις; Έλληνες είναι αυτοί την τρίχα την κάνουν τριχιά.

    Όμως οι Έλληνες ΠΌΤΕ δεν το βάζουν κάτω, πληρώνουν ως μαλάκες που είναι και περιμένουν τον Μέγα Αλέξανδρο να τους σώσει ΆΛΛΑ και τον Ηρακλή να πάρει το τσάμπιον λινγκ το 2666.

    grandson

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση