GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σπίτι παιδόφιλου - ΦΩΤΟ

Γυμνός από την μέση και πάνω και αρκετά ιδρωμένος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του στις Φιλιππίνες ο Αμερικάνος David Timothy Deakin κατηγο...


Γυμνός από την μέση και πάνω και αρκετά ιδρωμένος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του στις Φιλιππίνες ο Αμερικάνος David Timothy Deakin κατηγορούμενος για υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι. Βρήκαν παιδικά εσώρουχα και παπούτσια, κάμερες, χειροπέδες, σύνεργα ναρκωτικών και σκληρούς δίσκους.

Ένα από τα ευρήματα που προκαλεί σοκ, ήταν και μια φράση στον τοίχο «η μαμά και ο μπαμπάς μου με αγαπούν». Στον υπολογιστή του, οι ειδικοί πράκτορες εντοπίζουν υλικό παιδικής πορνογραφίας, στο οποίο συμμετέχουν ανήλικα κορίτσια και αγόρια.

Η σύλληψη του σχετίζεται με παιδόφιλους από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη που πληρώνουν διαμεσολαβητές στις Φιλιππίνες για να κακοποιούν σεξουαλικά ακόμη και μωρά. Τα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζουν ότι σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή βρίσκονται online 750.000 παιδόφιλοι ενώ το νεότερο θύμα που διασώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν ένα βρέφος ηλικίας 2 μηνών.
Πηγή φωτογραφιών: ap.org

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση