GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβαλαν φωτιά σε φυλάκιο του Εύζωνα έξω από τη Βουλή

Σοβαρά επεισόδια σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή. Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε φυλάκιο Εύζωνα, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατ...


Σοβαρά επεισόδια σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή. Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε φυλάκιο Εύζωνα, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αυτή τη στιγμή, τα καπνογόνα και οι μολότωφ πέφτουν βροχή στην πλατεία Συντάγματος ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους γύρω από το κέντρο. Τα επεισόδια συνεχίζονται μπροστά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Όλα ξεκίνησαν από μια ειρηνική διαδήλωση, έξω από τη Βουλή, κατά των μέτρων που ψηφίζονται απόψε με το πολυνομοσχέδιο. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μια ομάδα ακτιβιστών, φορώντας μαύρες μπλούζες με το σύνθημα "Φρουρά Φρουρά" (από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, εντός της Βουλής με τη Χρυσή Αυγή), προσπάθησαν να ανέβουν στον προαύλιο χώρο της Βουλής. Οι αστυνομικοί επενέβησαν εμποδίζοντας τους το δρόμο. Την ίδια στιγμή, κουκουλοφόροι με μολότωφ, ρόπαλια και στυλιάρια αποσπάστηκαν από το κύριο σώμα της διαδήλωσης και άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως. 

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απωθήσουν, με αποτέλεσμα να γενικευτούν οι ταραχές. Οι κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στο πλήθος του κόσμου, προσπαθώντας να διασπάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση