GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είδαν τις προσωπικές τους στιγμές ανεβασμένες στο διαδίκτυο

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει, κατ’ αγνώστου, νεαρό νιόπαντρο ζευγάρι από τη Ρόδο, που βρέθηκε στην δίνη κακόβουλων σχολίων όταν διαπιστώθη...


Στην δικαιοσύνη προσφεύγει, κατ’ αγνώστου, νεαρό νιόπαντρο ζευγάρι από τη Ρόδο, που βρέθηκε στην δίνη κακόβουλων σχολίων όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών, φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Το θέμα της κατάφωρης παραβίασης της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού, έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στην κοινωνία του νησιού, με αποτέλεσμα τα θύματα και οι οικογένειες τους, να δέχονται bullying από συγχωριανούς του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύζυγος, που έχει πάθος με την ερασιτεχνική φωτογραφία, μεταξύ άλλων είχε τραβήξει ορισμένες καλλιτεχνικού τύπου φωτογραφίες της συζύγου του αλλά και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Οι φωτογραφίες αυτές, μαζί με άλλες, είχαν αποθηκευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε tablet, το οποίο εκλάπη και στην πορεία διαπίστωσαν ότι άγνωστος δράστης τις είχε διαρρεύσει και τις διένειμε στο διαδίκτυο μέσω λογαριασμού σε ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών.

Σημειώνεται ότι η ανεύρεση του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είναι δύσκολη υπόθεση αρκεί μόνο να ζητηθεί αρμοδίως από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το ηλεκτρονικό ίχνος της διεύθυνσης της σύνδεσης που χρησιμοποιήθηκε, προκειμένου να ανέβουν στην ιστοσελίδα γνωριμιών, οι φωτογραφίες, που εκλάπησαν.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι υπόλογοι για τέλεση ποινικά διωκόμενων πράξεων και δη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων του ζευγαριού ως και συκοφαντική του δυσφήμιση κινδυνεύουν να βρεθούν και εκείνοι που διακίνησαν το ίδιο υλικό μεταξύ κινητών τηλεφώνων στην μικρή κοινωνία του χωριού.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση