Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

  Είδαν τις προσωπικές τους στιγμές ανεβασμένες στο διαδίκτυο


  Στην δικαιοσύνη προσφεύγει, κατ’ αγνώστου, νεαρό νιόπαντρο ζευγάρι από τη Ρόδο, που βρέθηκε στην δίνη κακόβουλων σχολίων όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών, φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

  Το θέμα της κατάφωρης παραβίασης της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού, έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στην κοινωνία του νησιού, με αποτέλεσμα τα θύματα και οι οικογένειες τους, να δέχονται bullying από συγχωριανούς του.

  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύζυγος, που έχει πάθος με την ερασιτεχνική φωτογραφία, μεταξύ άλλων είχε τραβήξει ορισμένες καλλιτεχνικού τύπου φωτογραφίες της συζύγου του αλλά και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

  Οι φωτογραφίες αυτές, μαζί με άλλες, είχαν αποθηκευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε tablet, το οποίο εκλάπη και στην πορεία διαπίστωσαν ότι άγνωστος δράστης τις είχε διαρρεύσει και τις διένειμε στο διαδίκτυο μέσω λογαριασμού σε ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών.

  Σημειώνεται ότι η ανεύρεση του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είναι δύσκολη υπόθεση αρκεί μόνο να ζητηθεί αρμοδίως από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το ηλεκτρονικό ίχνος της διεύθυνσης της σύνδεσης που χρησιμοποιήθηκε, προκειμένου να ανέβουν στην ιστοσελίδα γνωριμιών, οι φωτογραφίες, που εκλάπησαν.

  Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι υπόλογοι για τέλεση ποινικά διωκόμενων πράξεων και δη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων του ζευγαριού ως και συκοφαντική του δυσφήμιση κινδυνεύουν να βρεθούν και εκείνοι που διακίνησαν το ίδιο υλικό μεταξύ κινητών τηλεφώνων στην μικρή κοινωνία του χωριού.

  Πηγή: dimokratiki.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Είδαν τις προσωπικές τους στιγμές ανεβασμένες στο διαδίκτυο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr