GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο μαρτυρικό Δίστομο οι "20άρηδες" του Ολυμπιακού για τη φιέστα ανόδου του Αμβρυσσέα

Φιέστα απονομής Κυπέλλου Πρωταθλητή Βοιωτίας για τον Αμβρυσσέα την Κυριακή 21 Μαΐου, που υποδέχεται στο Δίστομο τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό...


Φιέστα απονομής Κυπέλλου Πρωταθλητή Βοιωτίας για τον Αμβρυσσέα την Κυριακή 21 Μαΐου, που υποδέχεται στο Δίστομο τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό Πειραιώς της Κ-20, για να γιορταστεί η άνοδος της ομάδας του Μαρτυρικού Διστόμου στην Γ' Εθνική.

Η τελετή απονομής του Κυπέλλου από την ηγεσία της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, θα γίνει στο Δημοτικό Γήπεδο Διστόμου στις 5 μ.μ. και θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας με τους «20άρηδες» του Ολυμπιακού Πειραιά, που ανακηρύχτηκαν Πρωταθλητές για 3η σερί χρονιά και για 5η στο Πρωτάθλημα της Super League. Προπονητής της ομάδας είναι για 3η συνεχόμενη σεζόν ο Βασίλης Βούζας, και επί των ημερών του παίκτες των Νέων πέρασαν και έπαιξαν στην επαγγελματική Ομάδα!

Η ανταπόκριση των Νέων του Ολυμπιακού να συμμετάσχει στην φιέστα του Πρωταθλητή Βοιωτίας, αποτελεί τιμή όχι μόνο για την ιστορική ομάδα του Διστόμου -ιδρύθηκε το 1928- αλλά και για όλο το Βοιωτικό Ποδόσφαιρο, παίκτες και παράγοντες!

«Είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, είναι η επιβράβευση των κόπων των παικτών και όλων μας, είναι ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, παλιούς και νέους», λέει ο Πρόεδρος της Ομάδας του Διστόμου, Ηλίας Καβαλαγιός, παλιός ποδοσφαιριστής, που αυτό το διάστημα κινείται, μαζί με όλο το Συμβούλιο, φιλάθλους και τους αρμοδίους, για να είναι έτοιμο το Γήπεδο για την Γ' Εθνική. «Θέλουμε όλα να γίνουν γρήγορα ώστε να υποδεχθούμε και να φιλοξενήσουμε ομάδες απ όλη την Ελλάδα στην φυσική μας έδρα, στο Μαρτυρικό Δίστομο», τονίζει.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν μόνο κοντινό έτος ιδρύσεως ( 1925 και 1928): Ένας εκ των ιδρυτών του Αμβρυσσέα ήταν ο εκ Διστόμου καταγόμενος δισκοβόλος του Ολυμπιακού Αναστάσιος Λιάσκος. Εξ’ ου και τα ερυθρόλευκα χρώματα, αλλά και το ίδιο στυλ στολής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση