GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με σημαίες και τραγούδια τα συνδικάτα τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά

Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι οι συγκεντρώσεις και οι πορείες του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά, ...


Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι οι συγκεντρώσεις και οι πορείες του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά, με σημαίες, πανό και συνθήματα κατά των δανειστών, των μέτρων λιτότητας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Όπως τονίστηκε στις ομιλίες η σημερινή μέρα η βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας, σε θέση μάχης και για την προάσπιση των θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων, τα οποία με τις μνημονιακές πολιτικές έχουν συρρικνωθεί.
Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ – στην οποία συμμετείχαν εργατικά σωματεία, φορείς και φοιτητικοί σύλλογοι - έγινε στην πλατεία Κλαυθμώνος και ακολούθησε πορεία στη Βουλή.
Νωρίτερα, το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στο Σύνταγμα με ομιλίες, μπάντες και μπαλόνια ενώ ακολούθησε πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα παρευρέθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν  το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Γιώργος Πέρρος.



Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ συμμετείχε και η Λαϊκή Ενότητα – μέλη της οποίας μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη – επιχείρησαν να μπουν στο Χίλτον, όπου θα διεξαχθούν στις 3 το μεσημέρι οι σημερινές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση