GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδίδει το τρόπαιο του πρωταθλήματος στη φιέστα του Ολυμπιακού ο Στράτος

Το «παρών» στη φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος αναμένεται να δώσει κανονικά ο πρόεδ...


Το «παρών» στη φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος αναμένεται να δώσει κανονικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας για να παραδώσει το τρόπαιο.

Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Livesport. Μια πληροφορία η οποία προκαλεί πολλά ερωτήματα, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος με τις δύο υποθέσεις από τις οποίες, βάσει των σχετικών κανονισμών, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει μέχρι και με αφαίρεση βαθμών, να μην έχουν «κλείσει».

Πρόκειται για την υπόθεση του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και την φραστική επίθεση του Μοντέστο στον παρατηρητή του επαναληπτικού, Κώστα Βρακά.

Εφόσον ευσταθεί η πληροφορία περί πρόθεσης του Γιώργου Στράτου να βρίσκεται στο Καραϊσκάκη για τη φιέστα του πρωταθλήματος, αυτό δείχνει και τις προθέσεις της Λίγκας για να επικυρώσει την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση