GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Να γίνουμε δωρητές οργάνων

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου έγιναν τα εγκαίνια της μονάδας μεταμόσχευσης νεφρού και χειρουργικής νεφροπαθ...


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου έγιναν τα εγκαίνια της μονάδας μεταμόσχευσης νεφρού και χειρουργικής νεφροπαθών, στο «Λαϊκό» γενικό νοσοκομείο Αθηνών.

Ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για τη δωρεά τονίζοντας ότι σε δύσκολες εποχές για τον τόπο, η δωρεά αποκτά ιδιαίτερο νόημα.

«Μπορούμε και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι καθένας μας μπορεί να γίνει ευεργέτης, ευεργέτης ενός άλλου. Και είναι μια ευεργεσία που δεν εξαρτάται από κανένα άλλο περίσσευμα, εκτός από το πιο ευγενικό περίσσευμα που νοείται για τον άνθρωπο: Δηλαδή το περίσσευμα ψυχής», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παυλόπουλος μίλησε για την δωρεά οργάνων τονίζοντας ότι ο δωρητής, υπηρετεί δύο μεγάλες αρχές, την υπεράσπιση της αξίας του ανθρώπου και την αρχή της αλληλεγγύης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε έκκληση, ώστε όλοι «να συνδράμουμε τούτη την ώρα τον συνάνθρωπο».

Όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος «ο καλύτερος τρόπος για να τονώσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη δεν είναι άλλος από το να γίνουμε δωρητές οργάνων. Είναι κάτι το οποίο μπορούμε να το κάνουμε πολύ εύκολα και είναι πολύ σημαντικό, ουσιαστικώς ανεκτίμητο».

1 σχόλιο

  1. Κύριε Προκόπη Πουλόπουλε!

    Τι μας λέτε τώρα; Σε ποιά σελίδα του 4 Μνημονίου είναι και αυτό;;
    Διότι ακούγεται ότι "Δωρητές Οργάνων" από Ζωντανούς έναντι τιμής μεταξύ 2χα-φ/4 έως φ/4-(3δ/2φ)Ζ εγκρίθηκε από την Λακεδοβουλή σας από το 2 Μνημόνιο! Μήπως τροποποιηθεί με το 4 Μνημόνιο τίποτα;; Διότι ακούγεται ξανά ότι Ψηφίστηκαν/Εγκρίθηκαν αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" μεταξύ των ηλικιών 30 με 42 για 75% των οργάνων του για τους άνδρες και 36 με 48 χρονών για της γυναίκες και για το 65% των οργάνων τους!

    Πάντως μεγάλη επιτυχία είχε ο Αλέξης μας που απέκρουσε προς το παρόν στο 4 Μνημόνιο την έντονη "Επιθεση" που είχε θέλοντας να επιβάλλουν οι Ξένοι (ΔΝΤ/founds/banks/E.E.) και αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" και ηλικίες κάτω των 18 χρονών! Συγκεκριμένα στην σελίδα 586 παράγραφος 4b (στα αγγλικά) γράφουν για αρρενες από 9 έως 16 ετών το 15% των οργάνων τους και για κορτσόπαν από 12 έως 17 ετών το 10% των οργάνων τους!

    Από ότι βλέπουμε χρειάζονται φρέσκο πράγμα οι Νεκρόφιλοι!

    Ευτυχώς όμως που ο Αριστερός Αλέξης μας Αντιστάθεικε γενναία και μπλοκάρε την σελ. 586 παράγραφος 4b! Διότι ο Κυριάκος τι θα έκανε;;

    Εσύ Κύριε Προκόπη Συνταγματολόγε γιατί δεν το λές;;

    Προκόπιε τα Μακαρόόόόόνια να ναι ΜΙΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση