GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Ίσως δεν κατατεθούν σήμερα τα μέτρα στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Το ενδεχόμενο να μην κατατεθούν σήμερα τα μέτρα στη Βουλή, ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο κ.Ρήγ...


Το ενδεχόμενο να μην κατατεθούν σήμερα τα μέτρα στη Βουλή, ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ.Ρήγας, απαντώντας σε ερώτηση για τα μέτρα είπε: "Γίνεται μία ολοκλήρωση των άρθρων, και πρέπει να είναι αναλυτικά τεκμηριωμένη. Θεωρώ ότι θα ολοκληρωθεί, το πότε θα κατατεθεί δεν έχει σημασία, νομίζω, αν θα είναι αύριο ή την Κυριακή. Ολοκληρώνεται σήμερα το νομοσχέδιο στις τεχνικές δυσκολίες".

Σε ερώτηση για το ύψος του αφορολογήτου, ο κ. Ρήγας απάντησε: "Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν βοηθάμε πολλές φορές, το να λέει ο καθένας το "α" ή "β". Εγώ θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και αφορά όλους μας", πρόσθεσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μεριά του ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε: Σήμερα το πρωί, πήρα τις υπηρεσίες της Βουλής, έχουν εντολή και έτσι ήταν από χθες, από τη Διάσκεψη των Προέδρων, από τις 4:00 σήμερα το μεσημέρι, να είναι stand by. Που σημαίνει ότι από τις 16:00 σήμερα μέχρι το αργότερο, ενδεχομένως, αύριο το πρωί, Σάββατο, το νομοσχέδιο θα έχει κατατεθεί. Πιθανότερο είναι ότι θα κατατεθεί αργά, ίσως, το βράδυ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση