GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ...

Harry Lazaropoulos   ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ: Με μια ανεπίσημη ανακοίνωση ο πολιτικός συνεταιρισμός ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους ψε...

Harry Lazaropoulos 

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ:
Με μια ανεπίσημη ανακοίνωση ο πολιτικός συνεταιρισμός ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους ψεύτες, τους ψεκασμένους, τους ιδεοληπτικούς και τους επικίνδυνους στοχοποιεί τα ΜΜΕ επειδή προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και δεν τους γλείφουν!
Αν υπάρχει αντιπολίτευση, θα πρέπει να σταθεί απέναντι στην κυβέρνηση και να καταδικάσει τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της.
Αν υπάρχουν ΠΟΣΕΗ, ΕΣΗΕΑ και ο,τιδήποτε άλλο, αν δεν είναι κλαμπ συνταξιούχων και πραγματικές δημοσιογραφικές ενώσεις, πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κατακεραυνώσουν τους πολιτικούς συνεταίρους.
Δημοκρατία με σιωπή στις προκλήσεις της εξουσίας, ειδικά αυτού του αποτυχημένου και φαύλου καθεστώτος, δεν υπάρχει.
Δείτε τι γράφουν, οι πραγματικοί γερμανοτσολιάδες που επικαλούνται αυστριακούς αφορισμούς, κάποιοι κατά δήλωσή τους αριστεροί που έχουν συμπράξει με ό,τι πιο γραφικό διαθέτει η ντόπια ακροδεξιά:
Non Paper 25.05.2017
«H κατάσταση με τα ΜΜΕ στη χώρα μας δεν είναι σοβαρή είναι όμως κρίσιμη» (Παραλλαγή αυστριακού αφορισμού: Die lage ist hoffnungslos aber nicht ernst)
Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τα ΜΜΕ που δίνουν τον τόνο της αντικυβερνητικής προπαγάνδας δεν είναι τίποτα άλλο παρά κατασκευή ψευδών ειδήσεων και δημιουργία κλίματος σε βάρος όχι της κυβέρνησης αλλά της ίδιας της χώρας.
Προχθές φτιάχτηκε η είδηση ότι η Ελλάδα απομονώθηκε στο Eurogroup και ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δέχτηκε σφοδρή κριτική από συναδέλφους του την ίδια στιγμή που κατά τη συνεδρίαση ευρωπαϊκοί θεσμοί αλλά και μια σειρά από κράτη μέλη της ΕΖ έπαιρναν με σαφήνεια τη θέση της Ελλάδας.
Την άλλη μέρα, φυσικά, σε όλο τον διεθνή Τύπο απομονωμένος ήταν ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Χθες, κατασκευάστηκε η είδηση ότι ο Πρωθυπουργός άλλαξε γνώμη και μια μέρα μετά την μη αποδοχή της πρότασης που κατατέθηκε από κάποιους δανειστές στο EG, έκανε πίσω στο ζήτημα του χρέους και αποδέχτηκε την παραπάνω πρόταση.
Και όλα αυτά την στιγμή που έχει κάνει ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι η Ελλάδα διεκδικεί μια καθαρή λύση και μια συνολική συμφωνία με τους δανειστές.
Προφανώς τα διεθνή media παρουσιάζοντας τη θέση αυτή δεν βλέπουν καλά και πρέπει μάλλον να πάρουν μαθήματα δημοσιογραφίας από το ελληνικό μιντιακό κατεστημένο.
Το γεγονός ωστόσο ότι μέρα με τη μέρα χάνεται κάθε ίχνος αξιοπιστίας και καταπατάται η δημοσιογραφική δεοντολογία, προκειμένου να αποδομηθεί η κυβέρνηση «δεν είναι μεν σοβαρό είναι όμως κρίσιμο».
Διότι σε θέματα εθνικής σημασίας όπου η διαπραγματευτική γραμμή δεν είναι μόνο της κυβέρνησης αλλά της ίδιας χώρας, πρέπει να υπάρχουν και όρια στην προπαγάνδα»...

1 σχόλιο

  1. Όταν είμαστε σε Πόλεμο και γίνεται Προδοσία η Ποινή Είναι στο Εκτελεστικό Απόσπασμα!

    Όλοι Αυτοί οι Ιδιοι λέγαν ότι "Βρισκόμαστε σε Οικονομικό Πόλεμο"! Στον Οικονομικό Πόλεμο τα Όπλα Είναι Αλλά (προς το παρόν) Είναι Οικονομικά!
    Όταν Σαυτόν τον Εθνικό Οικονομικό Πόλεμο γίνεται Προδοσία (που έγινε) Η Ποινή Είναι η Ιδια: Δίκη και Εκτέλεση!

    Τί ΔΕΝ Καταλαβαίνεται;;;;



    Σημ.: Ο Clausewitz έλεγε ότι ο Πόλεμος Είναι Πολιτική με Αλλά Μέσα!!! Και η Πολιτική Είναι .... Οικονομία δηλ. Χρήμα - Money - Buissens!!! Πόλεμος Εστί Οικονομία και Οικονομία Εστί Πόλεμος (Καπιταλισμός Ιμπεριαλισμός έλεγε κάποιος Marx Engels and Lenin!!!)!



    --------- $$$$$$$$$$¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥€€€€€€€€€€€€£££££££££££@@@@@@@@@@@@..........






    Κ. Μητσοτάκης!


    Αυτές ΟΛΕΣ οι Πολιτικές Προσωπικότητες έφεραν την Χώρα τον Ελληνικό Λαό στο Βάθρο του Βόθρου!

    Ένα μόνο από τα πολλά καλά που έκανε Αυτή η "Πολιτική Προσωπικότητα": Επί Πρωθυπουργίας του κοιτάξτε πόσοι Έλληνες... Μετακόμισαν στο Εξωτερικό!
    Αυτές οι Πολιτικές Προσωπικότητες Στόχο και Σκοπό Έχουν Το Εξανδραποδισμό Του Ελληνικού Λαού! Τα Ίδια κάναν ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ των Αποικιοκρατών στην Χώρα μας! Από τον ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ, το 50 το 60 μάλιστα επί της Αμερικάνικης Χούντας τα πράγματα έγιναν πιό "Εξυπνα" οι Δημοκράτες/Αριστεροί/Κουμουνιστές έπερνα πιο εύκολα το Εξιτήριο το Pasaporti για πιο γρήγορο... ξεφόρτωμα!!! Και Αντί για Έλληνες φέρναν κατά δεκάδες χιλιάδες "Οργανωμένα" τα Χουντοβασιλικά Σκατά Πακιστανούς και Φιλλιπινέζους για ένα ξεροκόματο! Ο Πειραιάς Αναστέναξε!!! Και ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΘΥΜΙΘΗΚΑΝ όλοι οι Ελληνες το Ρητό του 40/50 "Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς!!!" Ρίξαν ΜΑΎΡΗ ΠΈΤΡΑ όχι Στην Ελλάδα όχι Στον Εαυτό Τους ΑΛΛΆ ΣΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΚΕΔΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ κ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

    Αυτές ΌΛΕΣ ΟΙ "Πολιτικές Προσωπικότητες" Κατέστρεψαν την Ελλάδα ΤΩΝ Ελληνικό Λαό!

    Και Η Κατάρα Συνεχίζεται Μέχρι Σήμερα με το ψέμα και την Εθνική Προδοσία!

    Τι να πρωτοθυμηθώ τι να Ξεχάσω;;;;; Τον Εμφύλιο;; Της "Νόμιμες" Εκτελέσεις μέχρι τέλη του 50; Εξωρίες/Δολοφονίες;; Τα Χρωματισμένα Παιδιά που τους κόβαν το μέλλον Τους επειδή οι Γονείς Τους είτανε Αντάρτες Πατριώτες Δημοκράτες Αριστεροί Κουμουνιστές Πραγματικοί Ελληνες;;; Δολοφονικά Του Παρακράτους ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών;;; Την Χούντα;;; Την Κύπρο;; Το Σήμερα;;;;

    ΚΑΙ Έχεις την Παραφυάδα του Ανθελληνικού Πολιτικού Συστήματος την "Εκκλησία Της Αγάπης και Της Αλήθειας" να μοιράζουν .... φασολάδες!!!

    Φτού Σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση