GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανάρτηση της Βανδή για τη Γενοκτονία των Ποντίων - ΦΩΤΟ

Η Δέσποινα Βανδή, όπως είναι γνωστό, κατάγεται από τον Πόντο και είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για αυτό. Έτσι, σήμερα δεν θα μπορούσε να μη...


Η Δέσποινα Βανδή, όπως είναι γνωστό, κατάγεται από τον Πόντο και είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για αυτό. Έτσι, σήμερα δεν θα μπορούσε να μην κάνει την δική της αναφορά, αφού η 19η Μαϊου είναι η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία, για να τιμήσει τη συγκεκριμένη ημέρα.
«19 Μαΐου. Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Δεν ξεχνάμε...», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή.
Δείτε την ανάρτηση:

2 σχόλια

  1. δεσποινακι ξεχνας οταν εισαι φαν ανθελληνων γιατι και τωρα γενοκτονια γινεται σε βαρος του γηγενη πληθυσμου με μπροσταρη τον φιλο σου τον γαπ και ακουλουθουν τα σιχαμερα κομμουνια .μια θρακιωτισα βλεπεις και εκει εγινε γενοκτονια οχι μονο στον ποντο .ρουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ: "ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ"

    Κύριε Προκόπη Πουλόπουλε!

    Τι μας λέτε τώρα; Σε ποιά σελίδα του 4 Μνημονίου είναι και αυτό;;
    Διότι ακούγεται ότι "Δωρητές Οργάνων" από Ζωντανούς έναντι τιμής μεταξύ 2χα-φ/4 έως φ/4-(3δ/2φ)Ζ εγκρίθηκε από την Λακεδοβουλή σας από το 2 Μνημόνιο! Μήπως τροποποιηθεί με το 4 Μνημόνιο τίποτα;; Διότι ακούγεται ξανά ότι Ψηφίστηκαν/Εγκρίθηκαν αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" μεταξύ των ηλικιών 30 με 42 για 75% των οργάνων τους για τους άνδρες και 36 με 48 χρονών για της γυναίκες και για το 65% των οργάνων τους!

    Πάντως μεγάλη επιτυχία είχε ο Αλέξης μας που απέκρουσε προς το παρόν στο 4 Μνημόνιο την έντονη "Επιθεση" που είχε θέλοντας να επιβάλλουν οι Ξένοι (ΔΝΤ/founds/banks/E.E.) και αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" και ηλικίες κάτω των 18 χρονών! Συγκεκριμένα στην σελίδα 586 παράγραφος 4b (στα αγγλικά) γράφουν για αρρενες από 9 έως 16 ετών το 15% των οργάνων τους και για κορτσόπαν από 12 έως 17 ετών το 10% των οργάνων τους!

    Από ότι βλέπουμε χρειάζονται φρέσκο πράγμα οι Νεκρόφιλοι!

    Ευτυχώς όμως που ο Αριστερός Αλέξης μας Αντιστάθεικε γενναία και μπλοκάρε την σελ. 586 παράγραφος 4b! Διότι ο Κυριάκος τι θα έκανε;;

    Εσύ Κύριε Προκόπη Συνταγματολόγε γιατί δεν το λές;;

    Προκόπιε τα Μακαρόόόόόνια να ναι ΜΙΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση