GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας για Κασιδιάρη: Με χτύπησε ελαφρά στο χέρι και μετά με έσπρωξε

Για το επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το πολυνομοσχέ...


Για το επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας.

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Δεν πρόκειται να αφήσω να γίνει αυτό το επεισόδιο αντικείμενο συζήτησης. Μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται, δεν είναι καθόλου προσωπικά. Πολλά πράγματα σε αυτόν τον τόπο είναι ζητήματα δημοκρατίας. Δεν θέλω να επεκταθώ, υπάρχει βίντεο», είπε αρχικά ο κ. Δένδιας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα ελαφρό χτύπημα στο χέρι, φαίνεται στο βίντεο και μετά εκτός κάμερας ένα έντονο σπρώξιμο».

«Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τη Χρυσή Αυγή. Είναι αυτή που είναι. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ ως δημοκρατία τη Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, αμέσως μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση