GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Οφείλουμε κάθε μέρα να ζητάμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό - ΒΙΝΤΕΟ

"Οφείλουμε κάθε μέρα να ζητάμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό", ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτ...


"Οφείλουμε κάθε μέρα να ζητάμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό", ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ.Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ πρόσθεσε: "Ενδεχομένως, όλοι ως πολιτικοί, δεν έχουμε ικανοποιήσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού".

"Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, και θα έχουμε μία πλήρη τετραετία, όπου θα έχουμε κάνει αυτά που μπορούμε να κάνουμε, και κρίνουμε ότι πρέπει να κάνουμε, τότε ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει με τον πιο αυστηρό τρόπο και εμάς, όπως έκανε με τους άλλους", ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής και τόνισε: "Δώστε μας αυτόν τον χρόνο, διότι δύο χρόνια αυτή η κυβέρνηση, συνεχώς, βρίσκεται σε μία κατάσταση αναμονής λόγω όλης αυτής της εκκρεμότητας. Τώρα έχουμε δύο χρόνια στα οποία θα κριθεί η αποτελεσματικότητα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση