GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαντόνα είναι «δολοφόνος ταινιών» δηλώνει η Πάτι Λουπόν

Με... τα καλύτερα μίλησε η Πάτι Λουπόν για τη Μαντόνα κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Watch What Happens Live». Η πολυβραβευμένη, ...


Με... τα καλύτερα μίλησε η Πάτι Λουπόν για τη Μαντόνα κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Watch What Happens Live».
Η πολυβραβευμένη, τόσο στο θέατρο όσο και τον κινηματογράφο, ηθοποιός «σφάζει με το βαμβάκι» τη Μαντόνα όταν τη ρώτησαν εάν ποτέ οι δύο τους είχαν συζητήσει για το πώς απέδωσαν τον ρόλο της Εβίτα.
Η Λουπόν κέρδισε το 1980 βραβείο Tony για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη μουσική παράσταση του Μπρόντγουεϊ «Εβίτα», που ήταν βασισμένη στη ζωή της πρώην πρώτης κυρίας της Αργεντινής, Εύα Περόν.
Αλλά και η Μαντόνα για τον ίδιο ρόλο κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα στη διασκευασμένη μεταφορά του έργου «Εβίτα» στον κινηματογράφο το 1996, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ωστόσο η Λουπόν φαίνεται να μην εντυπωσιάστηκε από το παίξιμο της ποπ σταρ λέγοντας ότι «η Μαντόνα σκότωσε την ταινία. Είχε ένα νεκρό βλέμμα. Δεν μπορεί να παίξει μακριά από χάρτινη σακούλα».
Και η Λουπόν δεν σταμάτησε εκεί. «Δεν πρέπει να παίζει σε ταινία ή στην σκηνή (εν. θεατρική). Είναι υπέροχη σε αυτό που κάνει, αλλά δεν είναι ηθοποιός», δήλωσε η 68χρονη ηθοποιός.
Η Λουπόν είπε ακόμα ότι αυτή και η Μαντόνα δεν έχουν συγκριθεί ποτέ για το ρόλο, αλλά, όπως είπε, μία φορά που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο ένας δημοσιογράφος εμφάνισε μία πινακίδα που έγραφε «μόνο μία ντίβα επιτρέπεται σε αυτό το θέατρο κάθε φορά».
«Δεν ξέρω εάν το έμαθε ποτέ. Τη συνάντησα αμέσως μετά στο πάρτι και το μόνο πράγμα που μου είπε η Μαντόνα τότε ήταν: Είμαι ψηλότερη από σένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση