GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραβεύει Καραπιάλη και Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να τιμά στις φιέστες του παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά κατά το πρόσφατο ή πιο μακρινό παρελθόν. Η φετινή γ...


Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να τιμά στις φιέστες του παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά κατά το πρόσφατο ή πιο μακρινό παρελθόν. Η φετινή γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα γίνει την Κυριακή, δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Φημολογείται (γιατί ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση) πως θα τιμηθούν δύο μεγάλα «δεκάρια» του παρελθόντος, οι Βασίλης Καραπιάλης και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Λαρισαίος πρώην μεσοεπιθετικός έπαιξε στους «ερυθρόλευκους» από το 1991 μέχρι το 2000 κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του δούλεψε σαν σκάουτ και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος υπηρέτησε τους Πειραιώτες από το 2010 μέχρι το 2014 πανηγυρίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ επέστρεψε στο σύλλογο δύο χρόνια μετά αναλαμβάνοντας αρχικά καθήκοντα μέλους του τεχνικού τιμ, εν συνεχεία γενικού αρχηγού στις ομάδες των ακαδημιών, ενώ ήταν συνεργάτης του Βασίλη Βούζα και έχει προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και στον Τάκη Λεμονή όταν εκείνο επανήλθε στον πάγκο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση