GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες είναι οι γυναίκες σκηνοθέτιδες του φετινού Φεστιβάλ των Καννών

Το Φεστιβάλ των Καννών ξεκινά φέτος στις 17 Μαΐου με αρκετές γυναίκες να σκηνοθετούν ντοκιμαντέρ, αλλά και ταινίες μικρού και μεγάλου...


Το Φεστιβάλ των Καννών ξεκινά φέτος στις 17 Μαΐου με αρκετές γυναίκες να σκηνοθετούν ντοκιμαντέρ, αλλά και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Η γνωστή ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ θα παρουσιάσει την πρώτη της ταινία μικρού μήκους με τίτλο Come Swim που θα προβληθεί στο φεστιβάλ, αλλά θα είναι εκτός διαγωνιστικού μέρους.

Η Σοφία Κόπολα, θα παρουσιάσει τη νέα της ταινία με τίτλο The Beguiled στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ. Πρωταγωνιστούν ο Κόλιν Φάρελ, η Νικόλ Κίντμαν, η Κίρστεν Ντανστ και η Ελ Φάνινγκ.

Η Τζέιν Κάμπιον θα διαγωνιστεί με την δεύτερη ταινία της σειράς Top of the Lake: China Girl στην οποία πρωταγωνιστούν η Νικόλ Κίντμαν και η Ελίζαμπεθ Μος.

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ θα παρουσιάσει σε ειδική προβολή την ταινία της Sea Sorrow, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Έμα Τόμσον και ο Ράλφ Φάινς.

Η Ανιές Βαρντά εκτός διαγωνιστικού μέρους θα παρουσιάσει στις Κάννες το ντοκιμαντέρ της Visages, Villages το οποίο σκηνοθέτησε μαζί με τον καλλιτέχνη JR.

Η Κλερ Ντενί, μία από τις πιο σημαντικές σύγχρονες δημιουργούς θα παρουσιάσει την νέα της ταινία με τίτλο Un beau soleil intérieur στην οποία πρωταγωνιστούν η Ζιλιέτ Μπινός, η Βαλέρια Μπρούνι Τεντεσί και ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ.

Η Ναόμι Καουάσε θα παρουσιάσει την ταινία της Hikari στο επίσημο μέρος του διαγωνισμού του φεστιβάλ.

Τέλος, επίσης στο επίσημο διαγωνιστικό κομμάτι η Λιν Ράμσεϊ παρουσιάζει την ταινία της You Were Never Really Here με τον Γιοακίν Φίνιξ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση