GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζάνετ Τζάκσον: Μετά τη γέννα και το διαζύγιο πάλι στη σκηνή

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει εντός του έτους στη μουσική σκηνή, με μια νέα περιοδεία στις ...


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει εντός του έτους στη μουσική σκηνή, με μια νέα περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αφού είχε διακόψει πέρσι τις εμφανίσεις της για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Σε ένα βίντεο που απευθύνεται στους θαυμαστές της, η ποπ σταρ επιβεβαιώνει και τα δημοσιεύματα που την έφεραν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ουίσαμ αλ Μάνα από το Κατάρ. "Ναι, χώρισα από τον σύζυγό μου, είμαστε στα δικαστήρια και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού".

Η 50χρονη Τζάκσον διέκοψε πέρσι αιφνιδιαστικά την περιοδεία της λόγω μιας "αιφνίδιας αλλαγής" στα σχέδιά της να αποκτήσει οικογένεια. Ήταν έγκυος και φέτος τον Ιανουάριο γέννησε τον γιο της, τον Έισα.

"Συνεχίζω την περιοδεία μου, όπως είχα υποσχεθεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη" πρόσθεσε, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την υπομονή τους και την υποστήριξή τους.

Η Τζάνετ Τζάκσον, το νεότερο μέλος της οικογένειας Τζάκσον, θα ξεκινήσει τη νέα περιοδεία της, που θα φέρει την ονομασία State of the World, στις 7 Σεπτεμβρίου στο Λαφαγιέτ της Λουιζιάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση