GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο (ειδ. γραμματέας της ΕΣΗΕΑ) Γ. Φιλιππάκης για την "επίθεση" σε Παπαδήμο και Στουρνάρα...

 Αντιδράσεις και εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ, Ειδικού Γραμματέα της, Γιώργου Φιλιππάκη σχετι...

 Αντιδράσεις και εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ, Ειδικού Γραμματέα της, Γιώργου Φιλιππάκη σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα και με μια βόμβα “στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα".

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών παρενέβη αυτεπαγγέλτως όπως ορίζει ο αντιτρομοκρατικός νόμος. Στο μεταξύ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, αντέδρασε καταθέτοντας μήνυση εις βάρος του δημοσιογράφου, ενώ ενημέρωσε τόσο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα όσο και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την επίμαχη ανάρτηση.

Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Γιώργος Φιλιππάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε πως "μόλις συνελήφθη".

Ολόκληρη η επίμαχη ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, αναφέρει:
"Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν.

Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα".

3 σχόλια

  1. ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ..ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ..ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑ...Πιάστε τον ΑΥΤΟΝ τον Φιλιππάκη διότι λέει ότι λέει το 90% του Ελληνικού ΛΆΟΥ την αλήθεια δηλαδή....ΆΛΛΑ δεν την λέει με κομψό τρόπο όπως την λένε στα χωριά [[[ στο διάολο να πάνε όλοι τους ,τον καρκίνο να βγάλουν αυτοί και τα παιδιά τους, όλοι τους είναι ψεύτες και κλέφτες προδότες και γκαουλάιτερς]]]..

    Όμως κύριε Φιλιππάκη μου [[τα μεγάλα ΜΜΕ και οι συνάδελφοι σου μεγάλο δημοσιογράφοι]] θελουν να περάσουν το μήνυμα ότι με ένα δυναμιτάκι χτυπήσανε την δημοκρατία τους, που την βλέπουν την δημοκρατια δεν ξέρω !!!..

    ΣΉΜΕΡΑ ενάμιση εκατομμύριο ανθρώπου ΓΕΡΟΊ και ανήμποροι ΑΜΕΑ παίρνουν 500 ευρώ σύνταξη {στοιχεία από το σύστημα ήλιος] για να μην πω για τους μισθούς τον νέων τον 200-400 ΕΥΡΏ και μαύρα, αλλά με κόστος ζωής Λουξεμβούργου..

    Επένδυσης σε παραγωγές δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν στην Ευρώπη όσο θα υπάρχει η φτηνή και παιδική εργατική ασιατική αγορά... Ένα εργοστάσιο υπάρχει στην Πορτογαλία της Volkswagen που ο ανώτερος μισθός είναι 780-800 ευρώ, χωρίς υπερωρίες , χωρίς εργασιακά δικαιώματα κ.τ.λ =..και ετοιμάζονται να το κλείσουν..

    Στην Γερμανία έχει Deutsche Bank ΤΏΡΑ παραμερισμένα 46 τρις ευρώ και τα διαχειρίζεται τοκογλυφικά σε όλη την Ευρωζώνη.. Έτσι είναι ΚΑΛΟΣ ο κ. Σόιμπλε.. ΆΛΛΑ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...

    Έχω να γράψω πολλά για τα παιγνίδια που έπαιζαν τα γκόλντεν μπόις τον τραπεζών και πως όλοι αυτοί παγίδεψαν ολόκληρους ΛΑΟΥΣ....Θυμάται άραγε κάνεις σας γιατί σας/μας παρακαλούσαν να πάρουμε δάνεια , η πιστωτική κάρτα πριν 10-12 χρόνια όλοι αυτοί οι κάλοι άνθρωποι;; που ήταν ΤΌΤΕ όλοι οι κ. Παπαδήμοι να σας/μας πουν τι ΚΆΝΕΤΕ ΡΕ;;και να τα σταματήσουν???? ποιος είπε ότι ΔΕΝ μπορούσαν;;; Πως μπορούσαν και μας έβαλαν τα Capital controls , και το κακό είναι ότι δεν μας έβαλαν αμέσως όπως στην Κύπρο , αλλά τον κ Παπαδήμο άφησαν χρόνος στα λαμόγια 4-5 χρόνια να φυγαδεύσουν δις ευρώ {μαύρα άσπρα κάνεις δεν έχει πει ]...ΈΤΣΙ κυνηγάμε σήμερα ανεμόμυλους με τους νομούς που απαλλάσσουν τον κάθε απατεώνα πολιτικάντη--φιλάνθρωπο--φασίστα..

    Αν ωμός με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου επέβαλαν ακαριαία apital controls δεν θα έχαναν σήμερα οι απλοί άνθρωποι για 5.000 -10.000 χιλιάδες ευρώ τα σπίτια τους από την γερμ. Kommandantur..

    Και δεν ντρέπονται ακόμα μερικοί να μας ΛΈΝΕ ότι έσωσαν την χώρα...

    Όχι κύριοι πρώτα σώσατε της Γαλλογερμανικές τράπεζες, μετά τους εαυτούς σας, μετά καταστρέψατε όποια εργατική και συνταξιοδοτική νομοθεσία με κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ--ΤΗΝ ΔΟΤΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-- έπειτα η κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ~ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ~ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΑΡΙΣΤΕΡΆ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΆΝΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και λένε στον κόσμο ότι είχαμε αυταπάτες.. Το ΜΕΓΆΛΟ ΔΡΆΜΑ όμως του λάου μας είναι ότι αρχίζει να ΑΠΟΔΈΧΕΤΑΙ το σύνδρομο της Στοκχόλμης..

    Αν θα ρωτήσετε έναν Ελληνα πολιτικό, Η ΕΝΑΝ αναλυτή τον ΜΜΕ πως φαντάζεται ΝΑ είναι η ζωή, η Οικονομία σε ΕΦΤΆ χρόνια στον πλανήτη πιστέψετε ότι ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ άχρηστοι που θα αρχίσουν να σας ΛΈΝΕ άρες μάρες κουκουνάρες... Είδατε κανένα επενδυτή να ελθει να βάλει χρήματα να πάρει ένα παλιό εργοστάσιο να το ανακατασκευάσει ώστε να αρχίσει να παράγει οδοντογλυφίδες;;; ΟΎΤΕ ΘΑ ΔΕΊΤΕ...

    θέλουν μόνο κρατικά μονοπώλια.. νερό~~ενέργεια~~γη~~ορυκτά~~ λιμάνια~~αεροδρόμια ~~δρόμους~~σιδηρόδρομο~~καζίνο~~τζόγο~~τράπεζες~~ΜΜΕ~~ποδοσφαιρικές ομάδες για να έχουν οπαδικούς στρατούς και με μισθούς 400 ευρώ!!!!

    Αν καταφέρει αυτή ανίκανη κυβέρνηση της αριστεράς να σκάσει και η Εξέγερση στα χέρια διότι ΔΕΝ τόλμησε να πει ΌΧΙ και να παραιτηθεί όταν της επέβαλαν το τρίτο μνημόνιο όπως έλεγε ο Πινόκιο πρόεδρος της και σήμερα [τάχα πρωθυπουργός] ΤΌΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΛΙΝΤΣΆΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΩΝ ...Και τον 222 ΠΟΥ σήμερα το παίζουν Αντιμνημονιακοί άλλα ψήφισαν και τρίτο μνημόνιο είναι οι γνωστοί 222 βολεμένοι της Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ--ΠΟΤΑΜΙ--ΣΥΡΙΖΑ--ΑΝΕΛ..

    Κράτα μα λίγα είναι τα ψωμιά ..Η τα δικά τους η τα δικά μας θα δείξει..διοτι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν αντέχει.. Βρήκαν πολιτικούς χωρίς που από μετρά αυτοί παίρνουν χιλιόμετρα... για πόσο ΑΚΌΜΗ ??

    grandson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μια σοσιαλιστική,σοβιετική Ελλάδα
    θα γίνονται δίκες που θα επιβάλλουν
    την εσχάτη σε ανθρώπους σαν τον Παπαδήμα
    και τον Στουρνάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου αρέσεις φίλε Φιλιππάκη προχώρα συμφωνώ και επαυξάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση