GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενεζουέλα: Τεθωρακισμένο του στρατού περνάει πάνω από διαδηλωτές

Σκηνές εμφυλίου, πραξικοπήματος και μαφιόζικου πολέμου εξελλίσονται πλέον καθημερινά στη Βενεζουέλα, όπου - επισήμως - οι νεκροί ξεπε...


Σκηνές εμφυλίου, πραξικοπήματος και μαφιόζικου πολέμου εξελλίσονται πλέον καθημερινά στη Βενεζουέλα, όπου - επισήμως - οι νεκροί ξεπερνούν τους 35 τον τελευταίο μήνα, εν μέσω των κινητοποιήσεων εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και του σχεδίου του για την αναθεώρηση του Συντάγματος. 

Ηγετικό στέλεχος μιας φοιτητικής παράταξης δολοφονήθηκε σήμερα εν ψυχρώ μέσα στο πανεπιστήμιό του, κατά τη διάρκεια μιας γενικής φοιτητικής συνέλευσης. Ο νεαρός «βρισκόταν μέσα σε μια φοιτητική συνέλευση. Στο τέλος της, ένας από τους παριστάμενους τον πλησίασε και τον πυροβόλησε επανειλημμένα. Κατόπιν διέφυγε με μοτοσικλέτα», σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλέι ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει ένα τεθωρακισμένο όχημα του στρατού να πέφτει επάνω σε διαδηλωτές προκειμένου να τους διαλύσει, στο Καράκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση