GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλιβερ Στόουν: Είναι σημαντικό να ακούσουμε τι λέει ο Πούτιν

Βρίσκεται πίσω από τρεις ταινίες που πραγματεύονται τη ζωή Αμερικανών προέδρων και τώρα θέλει να δώσει μία άλλη οπτική, στους Αμερικα...


Βρίσκεται πίσω από τρεις ταινίες που πραγματεύονται τη ζωή Αμερικανών προέδρων και τώρα θέλει να δώσει μία άλλη οπτική, στους Αμερικανούς, για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν που «θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη μιας επικίνδυνης κατάστασης, όπως ο πόλεμος».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και γνωστός ντοκιμαντερίστας Όλιβερ Στόουν δήλωσε σε συνέντευξή του στη Sydney Morning Herald ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα του ταινία που θα αφορά τη ζωή του Πούτιν. «Δεν πρόκειται τόσο για ντοκιμαντέρ αλλά είναι περισσότερο μία συνάντηση με ερωτήσεις και απαντήσεις» είπε. «Ο κ. Πούτιν είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες στον κόσμο και εφόσον οι ΗΠΑ τον έχουν χαρακτηρίσει ως εχθρό – έναν μεγάλο εχθρό – νομίζω ότι είναι σημαντικό να ακούσουμε τι έχει να πει», συμπλήρωσε.

Η ταινία θα παρουσιάσει την άποψη του Πούτιν για τα πολιτικά γεγονότα από τότε που εκλέχτηκε για πρώτη φορά ως Πρόεδρος της Ρωσίας, τον Μάρτιο του 2000. «Ξεδιπλώνεται μια ολόκληρη άποψη που εμείς οι Αμερικανοί δεν έχουμε ακούσει», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στόουν και πρόσθεσε ότι το συνεργείο του συναντήθηκε τέσσερις φορές με τον Ρώσο ηγέτη μέσα σε δύο χρόνια.

«Μιλήσαμε αρχικά για την υπόθεση Σνόουντεν, η οποία έγινε ταινία. Και μέσα από την επαφή αυτή, νομίζω ότι αναπτύχθηκε ένα είδος εμπιστοσύνης καθώς ήξερε ότι δεν θα αλλάξω όσα είπαμε», δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης, λέγοντας ότι ο Πούτιν «μιλάει ευθέως». «Νομίζω ότι τοποθετήθηκε δίκαια με έναν δυτικό τρόπο αφήγησης, εξηγώντας την άποψή του, με την ελπίδα ότι θα αποτραπεί η συνεχιζόμενη παρανόηση και μία επικίνδυνη κατάσταση, όπως η απειλή του πολέμου», δήλωσε ο 70χρονος σκηνοθέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση