GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντύθηκε νυφούλα και η Πίπα Μίντλετον

Πάει κι αυτή: Η Πίπα Μίντλετον, η μικρή αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε όταν έκλεψε την παρά...


Πάει κι αυτή: Η Πίπα Μίντλετον, η μικρή αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε όταν έκλεψε την παράσταση στο γάμο της αδελφής της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011, παντρεύτηκε το μεσημέρι τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον χρηματιστή Τζέιμς Μάθιους, σε ένα ξωκλήσι στο Ένγκλφιλντ, περίπου 80 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου.

Η 33χρονη Πίπα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έφτασε στην εκκλησία νωρίς το μεσημέρι, όπου την περίμεναν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας μεταξύ των οποίων και η αδελφή της.

Μεταξύ των παρανύμφων ήταν 3χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, καθώς και η 2χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ. Τόσο ο μικρός πρίγκιπας όσο και η μικρούλα Σάρλοτ ήταν ντυμένοι ειδικά για την περίσταση και έφτασαν στο γάμο μαζί με την μητέρα τους, Κέιτ. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μαζί με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι, έφτασαν μαζί στο γάμο φορώντας τα επίσημα κοστούμια τους.

Την Πίπα στην εκκλησία συνόδευσε ο πατέρας της Μάικλ, μέσα σε ένα vintage αυτοκίνητο. Το νυφικό της Πίπα σχεδίασε ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Ζιλ Ντίκον, ενώ στο κεφάλι της φορούσε μία τιάρα, στην οποία στερεώνονταν το μακρύ της πέπλο, σχεδιασμένα από τον Στίφεν Τζόουνς. Πολλοί ήταν και οι διάσημοι καλεσμένοι στον γάμο, ενώ πλήθος δημοσιογράφων από μέσα ενημέρωσης από όλον τον κόσμο είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία για να καλύψουν το γάμο της χρονιάς, παρότι κατά διαστήματα έβρεχε.

Οι γονείς της νύφης, Κάρολ και Μάικλ υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο κτήμα τους, στο κοντινό Bucklebury, όπου για τη δεξίωση δημιουργήθηκε ένα ειδικά σκεπασμένος χώρος. Οι καλεσμένοι έπρεπε να φέρουν μαζί τους και δεύτερη ενδυμασία για να την φορέσουν στην δεξίωση. Τόσο πάνω από την εκκλησία όσο και πάνω από το κτήμα Μίντλετον απαγορεύτηκαν οι πτήσεις ώστε να μην υπάρξει περίπτωση εναέριας φωτογράφησης ή λήψη βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση