GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ! Η πρώτη ημέρα εκτός φυλακής για τον Τσοχατζόπουλο...

Με μπλε κοστούμι ο πρώην υπουργός και κρατώντας τη σύζυγό του από το χέρι, πήγε τον μικρό του γιο στο σχολείο που βρίσκεται δίπλα από το...

Με μπλε κοστούμι ο πρώην υπουργός και κρατώντας τη σύζυγό του από το χέρι, πήγε τον μικρό του γιο στο σχολείο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι.
Αυτή ήταν και η πρώτη έξοδος του Άκη Τσοχατζόπουλου μετά από 5 χρόνια παραμονής στη φυλάκή.
Οι δημοσιογράφοι ήταν πάλι εκεί για τις πρώτες δηλώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου. Κι εκείνος δεν αρνήθηκε ούτε αυτή τη φορά να μιλήσει, αλλά όχι για ό,τι αφορά στη δίκη. Χαρακτήρισε μοναδικό το γεγονός πως μπόρεσε να πάει τον γιο του σχολείο.
Ο μικρός ήταν το πρώτο πρόσωπο που αναζήτησε το απόγευμα της Πέμπτης (04.05.2017) όταν έφτασε από τον Κορυδαλλό στο σπίτι στο Χαλάνδρι.
Ευδιάθετος ο Άκης Τσοχατζόπουλος κέρασε σάντουιτς και χυμούς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του.

«Μας είπαν από το σπίτι του κυρίου Τσοχατζόπουλου να φέρουμε σάντουιτς και χυμούς» δήλωσε ο ψιλικατζής της γειτονιάς του πρώην υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση