GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Κύπρο - Μαθήτριες μαχαιρώνονται για να δείξουν την αγάπη τους στα αγόρια τους

Στα έσχατα όρια του παραλογισμού έχει οδηγήσει τις ανήλικες μαθήτριες το ανατριχιαστικό και κυρίως επικίνδυνο «έθιμο» που επικρατεί σε δ...


Στα έσχατα όρια του παραλογισμού έχει οδηγήσει τις ανήλικες μαθήτριες το ανατριχιαστικό και κυρίως επικίνδυνο «έθιμο» που επικρατεί σε δεκάδες σχολικά ιδρύματα της Κύπρου, σύμφωνα με το οποίο τα κορίτσια μαχαιρώνονται για τα μάτια των αγοριών τους.

Ένας πατέρας μάλιστα δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν άκουσε τη 13χρονη κόρη του να εξιστορεί τον λόγο για τον οποίο έκοψε το χέρι της με μαχαίρι. Έτσι πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας και ανέφερε όσα είχαν συμβεί στην τραυματισμένη κόρη του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 13χρονη προσπάθησε να χαράξει το χέρι της με τη βοήθεια της 12χρονης φίλης της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πηγή: Espresso, 24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση