GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ από την Λεπέν! «Οι πλησιέστεροι σε μας είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες...».

Την προτίμηση της στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδειξε η ακροδεξιά υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας, Marine Le Pen. Ειδικότερα...

Την προτίμηση της στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδειξε η ακροδεξιά υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας, Marine Le Pen.
Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Ιστορίες» στον Σκάι αναφέρθηκε στην προσπάθεια συστράτευσης όλων των ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων της Ευρώπης έπειτα και από την συνάντηση που είχαν τον περασμένο Ιανουάριο στην Γερμανία.
«Αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή» είπε η ίδια και εξέφρασε την δυσθυμία της διότι όπως είπε «στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνημα που να μοιάζει με το δικό μας και να μπορεί να γίνει φορέας ευρωσκεπτικισμού προκειμένου να υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».
Στην ερώτηση αν βλέπει εταίρο από την Ελλάδα που θα μπορούσε να ενταχθεί στον συνασπισμό απάντησε: «Έχω την αίσθηση ότι πλησιέστεροι σε μας είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά αντιλαμβάνομαι ότι έχουν συμμετάσχει σε μια πολιτική (κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ) που καθιστά την επιρροή τους περιορισμένη».
-------------------------
Maria Kiriakidoy
Φήμες που θέλουν τον Καμμένο, να ναυλώνει το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος και τυλιγμένος με τη σημαία της Γαλλίας να ταξιδεύει προς στην αγκαλιά της Μαρίν κρίνονται ως ανακριβείς.
( Photo via @temporasmores )

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση