GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γ. Φιλιππάκης απασχολεί με αρνητικό τρόπο τη δημοσιότητα...

Harris Kodopoulos Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνταξιούχος δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης απασχολεί με αρνητικό τρόπο τη δημοσιότητα...

Harris Kodopoulos
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνταξιούχος δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης απασχολεί με αρνητικό τρόπο τη δημοσιότητα.

Πριν την απαράδεκτη ανάρτηση του για τον Γιάννη Στουρνάρα στο Facebook, άλλες δύο φορές στο παρελθόν ο Γιώργος Φιλιππάκης υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής της επικαιρότητας.

Το 1984 ο συγχωρεμένος εκδότης της «Ελευθεροτυπίας» Κίτσος Τεγόπουλος απέλυσε σε μία νύκτα τον Γιώργο Φιλιππάκη ζητώντας ο ίδιος συγγνώμη από τους αναγνώστες της εμβληματικής αυτής εφημερίδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φιλιππάκης είχε δημοσιεύσει λίγα 24ωρα νωρίτερα ένα άρθρο για την τρομοκρατία δημοσιεύοντας τα ονόματα 20 πολιτών, υποψηφίων θυμάτων της τρομοκρατίας, προκαλώντας «σεισμό» αλλά και την αγανάκτηση των εμπλεκομένων.

Οπως αποδείχθηκε όμως λίγες ημέρες αργότερα οι πληροφορίες αυτές είχαν φτάσει στα χέρια του Φιλιππάκη από ένα «σκοτεινό» υποσύνολο της τότε Ασφάλειας και οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα όπως αποδείχθηκε. Τότε ο αείμνηστος Κίτσος Τεγόπουλος ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τους αναγνώστες της εφημερίδας του και από τους πολίτες των οποίων τα ονόματα είχαν αναφερθεί στο άρθρο.

Έκτοτε διάφορες αρνητικές φήμες «συνόδευαν» το όνομα του συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Δεύτερη φορά που το όνομα του απασχόλησε αρνητικά τη δημοσιότητα, ήταν λίγα χρόνια αργότερα όταν συνελήφθη (στην περιοχή Παπάγου όπου διέμενε) για μια «σκοτεινή» υπόθεση οπλοκατοχής χωρίς άδεια.

Πηγή: Οταν ο Κίτσος Τεγόπουλος απέλυσε τον Γιώργο Φιλιππάκη το 1984 από την «Ελευθεροτυπία» | iefimerida.gr

1 σχόλιο

  1. Αποτέλεσμα ήταν λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα συνελήφθη ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ μετά απο σχετική ΜΗΝΥΣΗ που κατέθεσε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ο Διοικητης της Τράπεζας της "Ελλάδας" (ποιάς Ελλάδας;; ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ!!!) Γιάννης Στουρνάρας.



    «Μόλις με συνέλαβαν», έγραψε ο κ. Φιλιππάκης στον λογαριασμό του στο Facebook τα ξημερώματα της Κυριακής.


    Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη το Σάββατο στις 3:18 μ.μ.

    «Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν . Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».


    [Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τη σύλληψη του, η αρχική ανάρτηση κατά του Γιάννη Στουρνάρα δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ του δημοσιογράφου.]



    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ: Ποιός και Ποιοι Επέβαλαν τον Papademus Πρωθυπουργό;
    (για βοήθεια Σας όχι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ούτε οι Δημοκρατικές κουτσουρεμένες διαδικασίες) Παίρνουμε ως Σταθερά την Αξονική Φράση Του Papademus: Min rotate ti kanei H Xora Sou gia sena ALLA ti kaneis Esy gia AYTHN! Μπορούμε επίσης για Λύση (Υποχρεωτικά) να χρεισιμοποιείς τον ΒΑΖΙΚΟ ΑΞΩΝΑ "ΠΡΑΞΗ 120"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση