GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταία πτήση για τα θρυλικά Φάντομ την Παρασκευή

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναστολής λειτουργίας της φιλοξενούσας 348 μοίρας τακτικής αναγνώρισης και η απόσ...


Την Παρασκευή, 5 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναστολής λειτουργίας της φιλοξενούσας 348 μοίρας τακτικής αναγνώρισης και η απόσυρση των αεροσκαφών RF-4E Phantom II, στην 110 πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Λάρισας. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο πεσόντων αεροπόρων της 348 μοίρας, στατική έκθεση αεροσκαφών, έκθεση φωτογραφίας, πτήσεις/διελεύσεις αεροσκαφών, καθώς και επίδειξη των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και Τ-6 «Δαίδαλος». 

Στην τελετή έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει υπηρετήσει στην 348 μοίρα, που συμπλήρωσε 66 χρόνια λειτουργίας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση