GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επιφυλακή η Βρετανία - Μέλη του δικτύου βομβιστών στο Μάντσεστερ ίσως έχουν διαφύγει

Μερικά από τα μέλη του δικτύου των βομβιστών στο Μάντσεστερ είναι “πιθανό” να έχουν διαφύγει τη σύλληψη, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εσωτερ...


Μερικά από τα μέλη του δικτύου των βομβιστών στο Μάντσεστερ είναι “πιθανό” να έχουν διαφύγει τη σύλληψη, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Άμπερ Ραντ.

Παράλληλα, τόνισε ότι αν υπάρχουν ανάγκες για την διάθεση μεγαλύτερου αριθμού από το προσωπικό ασφάλειας, οι αρμόδιες αρχές θα μεριμνήσουν γι' αυτό.

Η Βρετανίδα ΥΠΕΣ εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος καλύτερης συνεργασίας με τις εταιρίες ηλεκτρονικών διαδικτυακών παροχών, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση της αστυνομίας, σε πληροφορίες σχετικές με την δράση των τρομοκρατών.

Έμφαση θα δοθεί στην συνεργασία με τις εταιρίες που έχουν αναπτύξει συστήματα και κωδικούς αποκρυπτογράφησης μηνυμάτων.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ασφάλειας της Βρετανίας, Μπεν Ουάλας δήλωσε ότι μέσα στο πλαίσιο των μέτρων που ενδέχεται να εφαρμοστούν κατά των εταιριών - παρόχων διαδικτυακών συνδέσεων και σχετικά με τη δράση τρομοκρατών, συμπεριλαμβάνεται η επιβολή προστίμων.

Ο ίδιος, τόνισε ότι μερικές από τις εταιρίες προσπαθούν να βελτιώσουν την συνεργασία τους με τις αρχές, αναφορικά με τις επικοινωνίες υπόπτων για τρομοκρατική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση