GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Αιφνιδιαστικό ντου της ΛΑΕ στο Χίλτον...

Κι ενώ ολοκληρώνονταν οι πορείες του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά, η πορεία της ΛΑΕ υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ε...

Κι ενώ ολοκληρώνονταν οι πορείες του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά, η πορεία της ΛΑΕ υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και έφτασε μέχρι το Χίλτον όπου είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη η συνάντηση υπουργών της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών.Αφού έσπασαν τον πρώτο φραγμό έφτασαν έξω ακριβώς από την είσοδο του Χίλτον.

«Δεν κυβερνάει το Μαξίμου. Το Χίλτον κυβερνάει. Εδώ είναι η χούντα. Εδώ κυβερνάται η χώρα από την τερατόικα», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Προδοτική χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα που ετοιμάζει το τέταρτο μνημόνιο ενώ ενημέρωσε ότι η πορεία της ΛΑΕ θα κατέληγε στην Ισραηλινή πρεσβεία σε ένδειξη συμπαράστασης στους 1200 απεργούς πείνας-φυλακισμένους Παλαιστινίους από το εκεί απαρτχάιντ!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/05/video_1.html#ixzz4fpE6IkhL

1 σχόλιο

  1. Αποτυχόντες βουλευτές εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Τους μαύρισε ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση