GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Θα τη βίαζε μέχρι θανάτου και θα πουλούσε τα βίντεο

Μέχρι θανάτου φαίνεται ότι είχε σκοπό να βιάζει την 20χρονη φοιτήτρια, που κρατούσε όμηρο στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, ο 52χρον...


Μέχρι θανάτου φαίνεται ότι είχε σκοπό να βιάζει την 20χρονη φοιτήτρια, που κρατούσε όμηρο στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, ο 52χρονος βιαστής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έσωσαν το κορίτσι από τα «νύχια» του, κατέληξαν στο ανατριχιαστικό συμπέρασμα ότι ο δράστης θα πωλούσε έναντι χιλιάδων ευρώ το εμετικό οπτικό υλικό που βιντεοσκοπούσε στο Darknet, την αθέατη και δύσκολα ανιχνεύσιμη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου.

Η λεπτομέρεια που έκανε τους αστυνομικούς να εξετάσουν με σοβαρότητα αυτό το ενδεχόμενο ήταν ότι το κινητό της κοπέλας βρέθηκε απενεργοποιημένο και με την μπαταρία βγαλμένη στο υπόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος. Αυτό τους έδειξε ότι ο 52χρονος είχε προβλέψει άριστα τις κινήσεις του. Ήξερε ότι δεν ήταν αρκετό να απενεργοποιήσει το κινητό, αφού ακόμα και κλειστό, εκπέμπει σήμα. Έτσι αφαίρεσε την μπαταρία για να είναι σίγουρος ότι δεν θα εντοπιστεί η κατοικία του.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση