GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γκλέτσος άρχισε απεργία πείνας - ΦΩΤΟ

Απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, άρχισε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, καθώς δεν ά...


Απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, άρχισε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, καθώς δεν άλλαξε η απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο γενικό λύκειο Πελασγίας, ώστε να μη χρειαστεί οι υποψήφιοι να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου. Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει τη διαβεβαίωση από το υπουργείο Παιδείας, ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία.
Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την τελική του απόφαση, η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.
Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση