GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Ψηφίζω με τα 2 χέρια κόψιμο συντάξεων-αφορολόγητου!"

Ομάδα Αλήθειας  Απίστευτο! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  λέει μεταρρυθμίσεις το κόψιμο συντάξεων και αφορολόγητου, που μόνο ο Τσίπρας θα μπορού...

Ομάδα Αλήθειας
 Απίστευτο! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  λέει μεταρρυθμίσεις το κόψιμο συντάξεων και αφορολόγητου, που μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να κάνει!



Ένα απόσπασμα που όσες φορές και να το ακούσεις δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις.
Όπως είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (o Nάσος Αθανασίου) "θα ψηφίσω και με τα 2 μου χέρια διότι νιώθω ότι σώζω τη χώρα μου". Για να συνεχίσει "αυτή η συμφωνία έχει 2 τομές που ζητούσε το ΔΝΤ, στις οποίες λόγω των αντίμετρων συμβιβαστήκαμε. Μία τομή είναι στους συνταξιούχους, μειώνεται η συνταξιοδοτική δαπάνη, η άλλη τομή είναι στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης".
Υποστήριξε μάλιστα ότι "αυτές τις 2 μεταρρυθμίσεις μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να τις κάνει, τέλος!"
https://goo.gl/pdxghf
Ολόκληρο το απόσπασμα

8 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΊΠΑΜΕ Ο κύριος Αθανάσιου;;; ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΧΩΡΆ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΆ ..ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ 400 ΕΥΡΏ...ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... ουδέν σχόλιο για τα μεταμφιεσμένα Σκατά στην πολιτική Σκηνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις τι σημαίνει σηνταξη βρε ΑΛΗΤΗ ;
    Σηνταξη ειναι οι καταθέσεις που κάνει ο καθε πολίτης απο την δουλειά του με τον ιδρώτα του , μήνα με τον μήνα ! Ειναι δικά μας λεφτά και οχι δικά σας ! Παλιό ρεμπεσκέδες , ΤΟΜΑΡΙΑ του κερατά ! Ετοιμαστείτε για Λυντσάρισμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ
    - Να κόψουν βουλευτικές σηνταξεις που ειναι 70.000€ τον χρόνο αντί των 6.000€ και 7.000€ Των πολιτών !
    - Να κόψουν το βουλευτικό αφορολόγητο που ειναι στις 100.000€ αντί των πολιτών

    Φτάνει ποια η κοροϊδία ! STOP !
    Ως εδω και μη παρέκει ! ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΧΕΣ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!ΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ!!!ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ 35 ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ? ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 42 ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ 50 ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΧΙ ΤΑ 84 ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ? ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΨΟΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΡΕΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ 340 ΕΥΡΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 480 ΕΥΡΩ!!!ΓΚΕΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανενας ΒΛΑΞ δεν φερει Σφραγιδα στο μετωπο του. Συνηθως, περιμενουμε να ανοιξη το στομα του καποιος για να καταλαβουμε το ποιον του. Για τον Νασο, εχω να πω οτι αποτελει εξαιρεση του κανονα. Μονο που τον βλεπεις, καταλαβαινεις οτι ειναι ΒΛΑΞ. Ομως, αν θελεις να εκτιμησεις το Μεγεθος της Βλακειας του, Τοτε και μονον Τοτε θα περιμενεις να ανοιξει το στομα του. Θα ηθελα να γνωριζει ΑΥΤΟΣ ο κλεφτης, καθως και οι υπολοιποι Κλεφτες, ΟΤΙ Δ Ο Λ Ι Ω Σ και Κ Α Κ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α Τ Ι Κ Ω Σ αφαιρουν χρηματα απο την Συνταξη μου,( η οποια ειναι Περιουσια μου )για να πληρωσουν τα κλεμμενα και τις μιζες των Πολιτικων. Υπαρχει Ε Σ Τ Ω και Ε Ν Α Σ Πολιτικος, που να εδωσε αναλογικα απο την περιουσια του, εναντι του χρεους ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ οι Αθλιοι Πολιτικοι μας? Θα πληρωσει ΟΠΟΙΟΣ <<< Ε Φ Α Γ Ε >>>. ΚΑΙ μια προταση : Ο μεν μισθος των Πολιτικων να ειναι το πολυ - πολυ 5πλασιος του κατωτατου μισθου ενος εργαζομενου στον Ιδιωτικο Τομεα, Συνταξη δε να παιρνουν οταν γινουν <<< 9 5 >>> ετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. {ωραίο} ΑΥΤΌ ντοκουμέντο κ. Ανδρέα Καψαμπέλη , σας παρακαλώ να μην το κατεβάσετε ΠΌΤΕ μέχρι να γίνουν εκλογές για να έχουμε γνώμη τι λένε οι σωτήρες μας...Οι Tριακόσιοι σκερβελέδες, ακαμάτηδες, αμόρφωτοι, ψεύτες και γλοιώδεις τύποι, που δεν θα τους έπαιρνε στη δουλειά του κανένας Ελληνας η ξένος συνεχιζόσουν να ΛΈΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..

    Νομίζουν ότι έχουν γνώση να βάζουν το χέρι τους στην τσέπη του κάθε πολίτη να του ξαφρίζουν ότι έχει και δεν έχει...

    Δεν θα είμαι ευγενής με το κ. Αθανάσιου ..θα του ευχηθώ να τους κοπούν και τα δυο τους χεριά ΣΎΡΙΖΑ όταν ψηφίζει να κόβονται συντάξεις κάτω τον 600 ευρώ...

    Άκουσε κ. Αθανάσιου αυτή η δημόσια δήλωση σας έριξε στο μύλο της Χρυσή Αυγή καμιά 200.000 χιλιάδες ψήφους το ελάχιστο ...Είστε τόσο μωρός κ. Αθανάσιου τόσο εγκλωβισμένοι στην ωραία ζωούλα σας ΌΛΟΙ που δεν καταλαβαίνεται ΚΑΝ τι ΛΈΤΕ..

    Κύριε διορισμένε βολεμένε βουλευτή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ εσείς ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ, διοτι θα φέρεται ΜΕΓΑΛΕΣ αναταραχές στην χώρα...

    Ποίος βουλευτής επαρχίας θα περάσει καλά εκεί που ζει αυτός και η οικογένεια του από εδώ και στο έξεις??? Π,Χ ο Εμμανουήλ Ηγουμενίδη ??, βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης?? Ο Βαρδάκης?? Ο Μακαρώνας {ΤΟΝ ΑΝΕΛ}, θα τολμήσουν να κυκλοφορήσουν στο Ηράκλειο?? θα τολμήσουν να κυκλοφορήσουν στο μεϊντάνι για ένα καφέ???
    Η οι άλλος βουλευτές Κρήτης.. Ο Θραψανιώτης;; Ο Πολάκης;; κ.τ.λ... Σας αναφέρω αυτούς τους βουλευτές Κρήτης διοτι είμαι Κρήτη για προσωπική μου υπόθεση..

    Εδώ σας περιμένουν με τα βαΐων και κλάδων...Σας έχουν μισήσει τόσο ΠΟΛΎ στην ΚΡΉΤΗ που σας λέω εν τιμή ότι τα μάτια τους γυαλίζουν ΜΌΝΟ όταν ακούνε ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΣΙΠΡΑΣ .. Δεν υπάρχει σπίτι, καφενείο, παρέα που να μην ΒΡΊΖΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΒΡΆΔΥ... Η δήλωση σας {τό γλύψιμο στον Τσίπρα} σας//του έκανε ΚΆΛΟ???

    Είμαι Κρήτη για ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΒΛΗΜΆΤΩΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΏΝ..

    Η τεχνολογίες πυραυλικής άμυνας που αναπτύσσονται, δοκιμάζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των βαλλιστικών πυραύλων όλων των περιοχών, βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα, ενδιάμεσων και με τι καιρικές συνθήκες ..

    Οι βαλλιστικοί πύραυλοι έχουν διαφορετικές κλίμακες, ταχύτητες, μέγεθος και χαρακτηριστικά απόδοσης...

    Το βαλλιστικό σύστημα πυραύλων άμυνας είναι ένα ολοκληρωμένο, πρόγραμμα με [πολυεπίπεδη] αρχιτεκτονική που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες για να καταστρέψουν άλλους πυραύλους και τις κεφαλές τους... για να μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους τους η αρχιτεκτονική του συστήματος περιλαμβάνει το σύστημα δικτυωμένων αισθητήρων (συμπεριλαμβανομένων και διαστημικών) επίγειων , θαλάσσιων που βασίζονται για την ανίχνευση και τον εντοπισμό αντιπάλου στόχου..


    Υ.Γ...Ξέρω ότι οι πιο πολλοί πολιτικοί δεν έχει δράμι μυαλό, αλλά εσείς ΕΚΕΊ ΣΤΟΝ ΣΎΡΙΖΑ το έχετε τερματίσει...

    Έψαξε πολύ ο Τσίπρας να σας βρει και να σας διορίσει ως βουλευτές ??.. Σαν {βουλευτές βλήματα} θα μπορούσα να σας προγραμματίσω για καμιά άσκηση ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΚΆΝΕΤΕ δυστυχώς..Τα παιδιά σου είναι έξω δεν πας και εσύ ΡΕΕΕΕΕΕΕ μην μας μπλέξετε..


    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση