GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφηβος πέθανε από υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης

Η υπερβολική κατανάλωση καφεϊνης, αποδείχθηκε μοιραία για έναν 16χρονο μαθητή από την Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, ο οποίος κατέρρευσε μ...


Η υπερβολική κατανάλωση καφεϊνης, αποδείχθηκε μοιραία για έναν 16χρονο μαθητή από την Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, ο οποίος κατέρρευσε μέσα στην τάξη του πριν από περίπου ένα μήνα. Ο Davis Allen Cripe άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακό επεισόδιο που  προκάλεσε η καφεϊνη, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο ιατροδικαστής Gary Watts.
Ο άτυχος νέος, είχε καταναλώσει τρία ποτέ που περιείχαν ποσότητα καφεϊνης, μεταξύ των οποίων και ένα ενεργειακό ρόφημα, μέσα σε δυο ώρες πριν χάσει τις αισθήσεις του μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του στο ΛύκειοSpring Hill, στις 26 Απριλίου.
«Όπως όλοι οι γονείς, ανησυχούμε για τα παιδιά μας καθώς αυτά μεγαλώνουν. Ανησυχούμε για την ασφάλειά τους, την υγεία τους, ειδικά όταν ξεκινούν να οδηγούν», είπε στη συνέντευξη ο πατέρας του άτυχου νέου, Sean Cripe. «Αλλά δεν ήταν αυτοκίνητο αυτό που αφαίρεσε τη ζωή του, αλλά ένα ενεργειακό ποτό», συμπλήρωσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση